Pokaż wyniki od 1 do 20 z 91

Wątek: a ja tak mam, że....

Mieszany widok

Chustoholiczka
    Miejscowość
    miasto

Domyślnie

ja mialam faze tylko na poczatku potem calkiem zrezygnowalam z pieluch wielo, poza tetra.
    Ja mam tak jak Wy ale z ubrankami zal mi oddac kazde za male, (nie ze zal mi dac komus, ale zal sie rozstawac )
    lubie je prac i wieszac, sa cudne

Chusteryczka Awatar Aloha
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Patrzeć, zakładać i kupować to też lubiłam, ale żeby prać ??

A już szczerze znienawidziałam prania pieluch jak do pracy wróciłam. Tak w ogóle to prać lubię (w pralce oczywiście ), ale jak nie muszę ... czyli wiem, ze jak rzeczy dzień dłużej poleżą to nic się nie stanie. No a z pieluchami nie mogłam sobie poczekać

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aloha Zobacz posta
    Patrzeć, zakładać i kupować to też lubiłam, ale żeby prać ??

A już szczerze znienawidziałam prania pieluch jak do pracy wróciłam. Tak w ogóle to prać lubię (w pralce oczywiście ), ale jak nie muszę ... czyli wiem, ze jak rzeczy dzień dłużej poleżą to nic się nie stanie. No a z pieluchami nie mogłam sobie poczekać
    Prać w sensie rozwieszać no w ogóle lubię rozwieszać czyste pranie. Nie cierpię za to ściągać ze sznurka a prasować to już pasjami nienawidzę. Jakby wielo trzeba było prasować, to nawet bym ich nie tknęła

Chustodinozaur Awatar panthera
    Miejscowość
    okolice warszawy, później Gdańsk, Wrocław i znów pod Warszawą. aktualnie Gdynia :)

Domyślnie

prasować to ja lubiłam ubranka - te najmniejsze do 62 cm -jak Damian był malutki - bo były wszystkie nowe i takie śliczne. Jak Maciek był mały to lubienie szybko mi przeszło. nowe miał tylko ciuszki na 50 cm -reszta po Damianie wróciła z pożyczki dla dziecka z rodziny i jak prasowałam to tylko mnie dołowało jakie zniszczone i poplamione
    i teraz mam dylemat z pieluchami. bo to brat męża ma to dziecko, a teraz będzie mia drugie i dla nich jest oczywiste że to co mamy to im oddamy,
    a ja tez lekko fijoła mam na punkcie pieluch (lubię układać takie wyprane poskładane w rządku na półce i jakby takie ponisczone wróciły to bym sie chyba zapłakała...
    ale chować to jak nie wiadomo czy jeszcze będziemy mieć dzieci... no nie wiem
    Damian 07.01.2005
    Maciek 07.09.2009
    Tomek 17.04.2014

J15.01.2013 [']

1% Maciek
    https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572

uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny

Uprawnienia umieszczania postów