Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
już nic
Ostatnio edytowane przez irla ; 06-05-2011 o 17:53
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
Ja jestem chyba konserwatywna jezeli chodzi o chusty, najbardziej mi sie podobaja pasiaki.
green_naranja Nie rozumiem jak mozna potepiac obrazanie obrazajac??
green_naranja dostala ostrzezenie tak jak wczesniej bylo pisane za post #147, ale i nie tylko, ostrzezen powinno byc wiecej, dlatego grozi ban tymczasowy ale dluzszy (1 miesiac) za nastepne przekroczenie/lamanie regulaminu.
Prosze o szanowanie forumek na tym forum.
Ja jestem pod ogromnym wrazeniem jaka pasje i wiedze o chustach (i nie tylko) jaka maja polskie chustomamy.![]()
mama A-99, I-06, M-10 i M-12
mi się też nie podoba ta chusta... taka jakaś bleeeeh...
Poznań w chuście zaprasza!!!
doczytalam watek i pomyslalam sobie a co kukne jeszcze raz na zdj chusty no ale nic dalej mi sie nie podoba.fakt mordeczka klauna nadaje sie i tak sobie wyobrazilam jak on nois w tej chuscie takliego malego klauna oj chyba zle ze mna. natomiast pawie kocham![]()
No dobra, miałam na myśli "psychodeliczna"![]()
(czasami i lekko). W tym przypadku może faktycznie określenia robo czy techno są lepsze, ale chodzi o to, że przy chuście trójkolorowej czasami splot wymusi coś po drugiej stronie i nie trzeba tego eksponować, jeśli ktoś tego nie lubi. W mojej ocenie zresztą te paski też mają swój urok.
silver, bingo
no teraz słowo pschydeliczna jest na miejscu![]()
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
matko sil ja sie boje takich filmów niech sie zrobi juz nasptępna strona wątku bo nie mogę patrzec![]()
:/
acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.
Któraś kupuje???![]()
raczej średnio atrakcyjny ten Twój klown Silver![]()
nie wiem tylko czy autorki projektu porównanie nie urazi![]()
okropna jest ta maska,mam mdlosci na sama mysl o tym filmie,choc go nie oglądałam.
a nabije se posta,żeby przeskoczyc te stronę,tez nie moge patrzec na to zdjęcie![]()
net mi znów zabrali...
buahahaha
nie ma dziewyny lekko. patrzec znowu trza na stwora![]()
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
matko, mika, wyganiasz mnie z wątku![]()
:/
acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.