idź idź, może czegoś się dopatrzysz w tym lustrze
Green, wybacz, ale moja bezczelność nie pozwala mi pozostawić tego bez komentarza- czytałam ten wątek i cały czas miałam w głowie inny, o ten:
http://chusty.info/forum/showthread....t=#post1175218
zwłaszcza post 18.
i... śmieszno i straszno....? tak to było...?
a żeby nie było tak całkiem OT- dziś uznała, ze chusta mi się podobamam ohydny gust, dziewczyny
![]()
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
klikam tu od października 2007...mama magdalenki [07.07] i marcela [08.09]
Akademia Noszenia Dzieci - współzałożycielka i trenerka - szkolenia na doradcę noszenia w chustach i nosidłach miękkich
Ale fajny wątek
Na początku uznałam chustę za OHYDĘ.
W akcji już lepiej. Ale i tak wszystko psuje ten czewony pasek
silver o gustach wszak się nie dyskutuje.
nie bardzo rozumiem o co ci chodzi z przywolywaniem tamtego watku, ale ok, byc moze ma cos piernik do wiatraka
no, a co do krytyki,to jasne ze kazdy ma prawo, tylko sa rozne sytuacje i emocje.
problem to umiec sie pohamowac.
p.s. obgadywanie spapranej farbowaniem chusty nie ma nic wspolnego z krytykowaniem w malo wybrednych slowach czyjegos projektu. moim zdaniem oczywiscie. natomiast gdy komus przyjdzie zafarbowac Labirynt i zrobi to paskudnie, sytuacja sie zmieni.
dla porownania: dosc czesto zdarzaja sie konkursy Girasola na pasiaki, pojawia sie mnostwo paskudnych projektow, niektore nawet zyskuja spory poklask, a mimo to nikt nie krzyczy otwarcie: OHYDA, PASKUDZTWO, WSTRETNE!moze z wrodzonej wrazliwosci)
ale rozumiem, ze to JA wyglaszam tak niepopularny poglad, wiec trzeba sie postawic okoniem i hurtem znow.
p.s.2: spora czesc wyrazicielek pogladu "hidious" na TBW czy NM zmitygowala sie pozniej. no, ale wiadomo, poslkiego forum nie beda tamtejsze uczestniczki czytac, wiec mozna sobie ....![]()
to jeszcze podkresle po raz n-ty, ze nie uwazam, iz nie nalezy szczerze wyrazac swojej opinii o tej czy innej chuscie. mozna, (a moze powinnam napisac: MOZNA), ja tez wyrazam i tez mi sie Labirynt nie widzi.
ale-i tu znow podkresle po raz n-ty-w gre wchodza uczucia osoby, uczestniczki chustowej wspolnoty, ktora to zaprojektowala. i, wbrew usprawiedliwieniom tutaj prezentowanym, ona akurat poczula sie zraniona komentarzami, o czym zreszta w przytoczonym przeze mnie cytacie.
i- teraz lopatologicznie znow-z tego chociazby wzgledu-uwazam, JA (co nie oznacza, ze nalezy traktowac to jak wyrocznie), ze nalezy sie powsciagnac w komentarzach. to jest: wyrazac negatywne opinie w sposob mniej bezposredni.
bardziej lopatologicznie nie da sie chyba![]()
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
pasiak, żeby nie wiem jaki był paskudny nie wzbudzi takich emocji bo to po prostu pasiak. a tu jest udziwniony, przekombinowany wzór i kolory nie każdemu pasujące. stąd skrajne opinie.
klikam tu od października 2007...mama magdalenki [07.07] i marcela [08.09]
Akademia Noszenia Dzieci - współzałożycielka i trenerka - szkolenia na doradcę noszenia w chustach i nosidłach miękkich
Ale w czym? Powtórzę - nikt nie obraża autorki - i nie przesadzałabym z chustową wspólnotą - to już nie czasy gdy chusty były niszowe a większość z garstki noszących łączyło coś więcej niż kawałek szmaty.
I powiem szczerze green, iż zupełnie nie rozumiem czemu się tak denerwujesz.
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
A ja jakby mi ktoś go dał w prezencie to bym sie baaardzo cieszyłaJa uwielbiam to połączenie kolorów
![]()
...a kiedyś byłem takim chuściochem
to poczekajmy aż powstanie wątek sprzedazowy chusty farbowanej np. przez Ciebie a potem ktoś tutaj podlinkuje i posypią się głosy ze się nie podoba i że brzydka, paskudna itp. przecież podobno mozna chustę farbowaną zjechaćto tylko słowa wyrażające czyjąś opinię i wszystko jedno czy projektu czy efektu pracy - takze bedącego efektem jakiegos projektu farbiarskiego...
czy znowu zamierzasz wszystkim udowadniac że koń nie ma czterech nóg mimo że wszyscy go widzą na zdjeciu? (taka metafora uciskowa wybaczcie jej niskie loty)
a moze powinnam napisać - "oczywiscie green, masz racje"? i olac temat?
a silver fajny wątek wykopała... no żegnałaś się podobno...
:/
acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.
a mi się nawet podobaczy ten zespół chorobowy ma swoją nazwę??
M.06.2009 B.01.2015 M.06.2016
Bardzo męska chusta. Może mężusiowi kupię?![]()