Pokaż wyniki od 1 do 20 z 184

Wątek: LE Labyrinth

Mieszany widok

. Awatar mart
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

Weszłam w wątek żeby napisać... ohyda serio. dopiero potem przeczytałam posty.

Ja wszystko rozumiem ale nie dajmy się wmanewrować w to, że nie możemy w sposób wyrażający emocje wyrazić opinii o chustach. Na litość, przecież między innymi to jest istota tego forum, jego początki - gadki o szmatach, kolorach i wzorach!

Nikt projektantki nie krytykuje, tylko jej wzór a raczej co z niego powstało.
    Mój zawód jest związany z tworzeniem i to co robię jest oceniane cały czas. I te oceny nie mają nic wspólnego ze mna jako osobą. Mogą jedynie prowadzić kogoś do wniosku że jestem lepsza lub gorsza w tym co robię.

Jeśli projektantka bierze sobie komentarze do siebie to jest zasadniczo JEJ problem. Jeśli Didek jej popsuł wzór dodając paski, to też nie nasz problem.

Chustonoszka

Domyślnie

do bardzo podobnych wnioskow dochodza na forum Natural Mamas:

"If I designed a wrap for a competition like this I would expect that some people wouldn't like it If someone said something like 'Well that wrap was obviously designed by an idiot' then they are being personal and insulting, and that isn't on. But if they just say 'I hate it' - I don't think they are."

Dokladnie to samo pisalam iles postow wczesniej.

Nalezy oddzielic opinie o rzeczy od opinii o jej wlascicielu/tworcy. I nikt nie obrazil autorki projektu w zadnym momencie

Chustoholiczka Awatar brikola
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez happymum Zobacz posta
    "If I designed a wrap for a competition like this I would expect that some people wouldn't like it If someone said something like 'Well that wrap was obviously designed by an idiot' then they are being personal and insulting, and that isn't on. But if they just say 'I hate it' - I don't think they are."

Nalezy oddzielic opinie o rzeczy od opinii o jej wlascicielu/tworcy. I nikt nie obrazil autorki projektu w zadnym momencie
    zgadzam się.

no i mi się nie podoba, tj. nie kupiła bym takiej chusty dla siebie

Chustoguru Awatar paskowka
    Miejscowość
    Warszawa-Bielany/Puławy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez brikola Zobacz posta
    nie kupiła bym takiej chusty dla siebie
    A ja nawet dla obcego bym nie kupiła

Próbowałam sie z nią oswoić, patrzyłam pod różnym kątem i ....nadal nic. tzn. ohydna jak dla mnie, z całym szacunkiem dla projektantki

www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
    Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.

Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Chustoguru Awatar czukczynska
    Miejscowość
    Gniezno

Domyślnie

Mnie się ta chusta w ogóle nie podoba.

Uprawnienia umieszczania postów