Pokaż wyniki od 1 do 20 z 184

Wątek: LE Labyrinth

Mieszany widok

demona
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez green_naranja Zobacz posta
    I think some people forget that the designers have feelings.
    Można parafrazować, ze nabywcy tez maja uczucia. Tak się to kończy, gdy ktoś nie jest do końca świadomy czego się podejmuje.

Chusteryczka
    Miejscowość
    Wolomin-city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez demona Zobacz posta
    Można parafrazować, ze nabywcy tez maja uczucia. Tak się to kończy, gdy ktoś nie jest do końca świadomy czego się podejmuje.
    ja myślę, że należy wysłać zbiorowego maila przepraszającego projektantkę za to, że jej chusta jednoznacznie kojarzy się z Vatanai, chustę zakupić niezaleznie od odczuć na jej temat, a następnie medytować nad nią i kontemplować czerwoną kropkę/pasek z nadzieją iż zrodzi się w nas uczucie pozwalające wyjść w tej labiryntowo/klowniastej chuście z domu....

idę się ubiczować.

Chustoguru Awatar sylvetta
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Oj tam oj tam
    NIE TYLKO ERIKA UBÓSTWIA PALNIKA!

Chustonoszka

Domyślnie

green_naranja wiem ze jestes na wielu innych forach, ale nie na wszystkich
    zapewniam Cie ze na niektorych na ktorych Cie nie ma chuste objechano rowno, mowiac moze nie "ohyda", ale ze jest bardziej niz brzydka. Co nie znaczy ze objechano jej autorke. Mozna skrytykowac dana rzecz, nie majac na mysli jej wlasciciela. A tworcy musza niestety nauczyc sie dystansu do krytyki.

Ja np. zajmuje sie rekodzielem, robie rozne rzeczy. Mam zupelny spokoj odnosnie krytyki innych. Wiem, ze moje rzeczy niektorym sie podobaja, innym wrecz przeciwnie, trudno, takie zycie. Nie identyfikuje sie z moimi rzeczami do tego stopnia, zeby wpasc w depresje jak ktos moja tworczosc objedzie

Chustonoszka

Domyślnie

Dopisuje bo wczesniej nie zdazylam przed rozladowaniem sie baterii.

Chcialam tylko powiedziec, ze powiedzenie "ta chusta jest ohydna" nie jest absolutnie personalnym atakiem na jej projektantke.
    Personalny atak to np. "ona robi ohydne chusty wiec jest glupia zla i niedobra"

Jeszcze na koniec dodam ze pisze to na spokojnie, ja sie nie obrazam ani w internecie ani na zywo

Nie klocmy sie mamuski

Chusteryczka Awatar Sroka
    Miejscowość
    na polnoc od Monachium

Domyślnie

uwazam jednak ze mozna nieco sie hamowac z ocenami, bo to nie kolejny seryjny i malo angazujacy emocjonalnie wzor od producenta, tylko czyjs "labour of love"
    Kazdy wzor czegokolwiek pochodzi od jakiegos projektanta, ktory pewnie wlozyl serce w prace. dla mnie bez roznicy.
    Jesli mozna powiedziec ze jest przecudowna i najpiekniejsza na swiecie to i mozna powiedziec, ze jest ohydna - chusta a nie projektantka

Chustoholiczka Awatar rzufik
    Miejscowość
    StW

Domyślnie

nie dziewczyny, nie zrozumiałyście green - ona pije do tej "ohydnej" bo ja tak to skomentowałam
    ręce opadają po raz kolejny.
    :/
    acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.

Chustoguru Awatar kammik
    Miejscowość
    Stolyca

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Stiveleczek Zobacz posta
    jkontemplować czerwoną kropkę

Przygarnij kropka!
    "A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
    Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"

Chusteryczka

Domyślnie

szyli, że na TWB tez skrytykowali a nie tylko my Polacy nie potrafimy docenić i poznać się? ufffff
    dajtia please linka do TWB, chcę zobaczyć gdzie jeszcze biją....
    Syn 2006
    Córa 2008
    Syn 09.2014

Chustonoszka

Domyślnie

tutaj na probe maly cytacik z Natural Mamas:

"That is truly hideous. How DID that win??????"

Ja tam widze ze na wszystkich forach zbiera odobne recenzje, tu nie chodzi akurat o polska zawisc heheheh

Chusteryczka
    Miejscowość
    ROD Pokój

Domyślnie

Dajcie sobie Panie już spokój z tymi przepychankami, proszę.
    Każdy, kto projektuje musi mieć twardy tyłek i silną psychikę. Nie wyobrażam sobie, żebym tu miała napisać "jaka piekna chusta" tylko z grzeczności.
    Co zrobić, dla jednego ohyda, dla drugiego piękna, trzeci będzie przy niej medytował Mnie ani grzeje, ani ziębi-nijaka to właściwe określenie.
    Kto jest wrażliwy na krytykę, niech nie czyta komentarzy
    Ostatnio edytowane przez lominia ; 05-05-2011 o 15:38

Chusteryczka Awatar irla
    Miejscowość
    華沙

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Stiveleczek Zobacz posta
    ja myślę, że należy wysłać zbiorowego maila przepraszającego projektantkę za to, że jej chusta jednoznacznie kojarzy się z Vatanai, chustę zakupić niezaleznie od odczuć na jej temat, a następnie medytować nad nią i kontemplować czerwoną kropkę/pasek z nadzieją iż zrodzi się w nas uczucie pozwalające wyjść w tej labiryntowo/klowniastej chuście z domu....

idę się ubiczować.
    lubie to
    a chusta... brzydactwo!

Green, sorry za szczerosc, przeginasz Kobieto, po raz kolejny
    jakbyś miała udziały w Didku .... peace! (przetłumacze - pokój!)
    By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
    Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.

by Anonim z sieci

Tu i Teraz.

Chustomanka
    Miejscowość
    London, UK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez irla Zobacz posta
    lubie to
    a chusta... brzydactwo!

Green, sorry za szczerosc, przeginasz Kobieto, po raz kolejny
    jakbyś miała udziały w Didku .... peace! (przetłumacze - pokój!)
    tak, mam udzialy w Didku, Natibaby, Ellevilu...gdzie jeszcze moge miec, hm....

Chusteryczka Awatar irla
    Miejscowość
    華沙

Domyślnie

tak, mam udzialy w Didku, Natibaby, Ellevilu...gdzie jeszcze moge miec, hm....
    wiedziałam, że chwyci
    By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
    Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.

by Anonim z sieci

Tu i Teraz.

Chustoguru Awatar odynka
    Miejscowość
    odiland

Domyślnie

a ja Wam powiem tak, nie ważne jak się mówi ważne że się mówi i jako, iż każda potwora znajdzie swego amatora to chusty rozejdą się jak świeże bułeczki tym bardziej, że już się wszędzie o nich mówi

a swoją drogą to akurat mi się ta chusta nie podoba ale też nie uważam, żeby jakaś ohydna była - bez przesady...
    Wataha: Nelly: 14/06/2007 Lilly i Zuzka: 15/09/2010

http://zakamarek.eu - targowisko rzeczy różnych
    http://shewolf-foto.blogspot.com - moja pasja

2014 będzie nasz!

Uprawnienia umieszczania postów