ja myślę, że należy wysłać zbiorowego maila przepraszającego projektantkę za to, że jej chusta jednoznacznie kojarzy się z Vatanai, chustę zakupić niezaleznie od odczuć na jej temat, a następnie medytować nad nią i kontemplować czerwoną kropkę/pasek z nadzieją iż zrodzi się w nas uczucie pozwalające wyjść w tej labiryntowo/klowniastej chuście z domu....
idę się ubiczować.
Oj tam oj tam
NIE TYLKO ERIKA UBÓSTWIA PALNIKA!![]()
green_naranja wiem ze jestes na wielu innych forach, ale nie na wszystkich
zapewniam Cie ze na niektorych na ktorych Cie nie ma chuste objechano rowno, mowiac moze nie "ohyda", ale ze jest bardziej niz brzydka. Co nie znaczy ze objechano jej autorke. Mozna skrytykowac dana rzecz, nie majac na mysli jej wlasciciela. A tworcy musza niestety nauczyc sie dystansu do krytyki.
Ja np. zajmuje sie rekodzielem, robie rozne rzeczy. Mam zupelny spokoj odnosnie krytyki innych. Wiem, ze moje rzeczy niektorym sie podobaja, innym wrecz przeciwnie, trudno, takie zycie. Nie identyfikuje sie z moimi rzeczami do tego stopnia, zeby wpasc w depresje jak ktos moja tworczosc objedzie![]()
Dopisuje bo wczesniej nie zdazylam przed rozladowaniem sie baterii.
Chcialam tylko powiedziec, ze powiedzenie "ta chusta jest ohydna" nie jest absolutnie personalnym atakiem na jej projektantke.
Personalny atak to np. "ona robi ohydne chusty wiec jest glupia zla i niedobra"
Jeszcze na koniec dodam ze pisze to na spokojnie, ja sie nie obrazam ani w internecie ani na zywo
Nie klocmy sie mamuski![]()
nie dziewczyny, nie zrozumiałyście green - ona pije do tej "ohydnej" bo ja tak to skomentowałam
ręce opadają po raz kolejny.
:/
acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
szyli, że na TWB tez skrytykowali a nie tylko my Polacy nie potrafimy docenić i poznać się? ufffff
dajtia please linka do TWB, chcę zobaczyć gdzie jeszcze biją....
Syn 2006
Córa 2008
Syn 09.2014
tutaj na probe maly cytacik z Natural Mamas:
"That is truly hideous. How DID that win??????"
Ja tam widze ze na wszystkich forach zbiera odobne recenzje, tu nie chodzi akurat o polska zawisc heheheh![]()
Dajcie sobie Panie już spokój z tymi przepychankami, proszę.
Każdy, kto projektuje musi mieć twardy tyłek i silną psychikę. Nie wyobrażam sobie, żebym tu miała napisać "jaka piekna chusta" tylko z grzeczności.
Co zrobić, dla jednego ohyda, dla drugiego piękna, trzeci będzie przy niej medytowałMnie ani grzeje, ani ziębi-nijaka to właściwe określenie.
Kto jest wrażliwy na krytykę, niech nie czyta komentarzy![]()
Ostatnio edytowane przez lominia ; 05-05-2011 o 15:38
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
a ja Wam powiem tak, nie ważne jak się mówi ważne że się mówi i jako, iż każda potwora znajdzie swego amatora to chusty rozejdą się jak świeże bułeczkitym bardziej, że już się wszędzie o nich mówi
a swoją drogą to akurat mi się ta chusta nie podoba ale też nie uważam, żeby jakaś ohydna była - bez przesady...
Wataha: Nelly: 14/06/2007Lilly i Zuzka: 15/09/2010
![]()
http://zakamarek.eu - targowisko rzeczy różnych
http://shewolf-foto.blogspot.com - moja pasja
2014 będzie nasz!