papapasskudaaa...
nie sądziłam,że napisze to o jakiejkolwiek chuscie.
w kazdej bym znalazla coś ladnego,ale tu?
ble i już.
papapasskudaaa...
nie sądziłam,że napisze to o jakiejkolwiek chuscie.
w kazdej bym znalazla coś ladnego,ale tu?
ble i już.
net mi znów zabrali...
Gdyby nie te czerwone paski... bardzo ładna. Zawsze można nosić tylko na prawej stronie![]()
Doradca noszenia w chuście po kursie podstawowym Trageschule Dresden®,
już nie .pl ale wciąż zamotana![]()
mi się też nie podoba ale w sumie każda potwora znajdzie amatora
O-HY-DA!
:/
acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.
wow, az strach w jakims konkursie dizajnerskim wziac udzial w przyszlosci, zeby tu nie zostac zbluzganym...ach te uwazajace na slowa i cudze uczucia wrazliwe chustonoszki polskie
didkowe szefowe nazwaly to Klaunem, bo gdy sie przyjrzec "labiryntowi" od dolu, to jest z wolnym trojkatem u gory, to faktycznie klaunowate oblicze jest. ale pomijajac to, gdyby nie te czerwone paski na lewej stronie, bylby to calkiem niezgorszy, orientalizujacy wzor.
no mi sie ta szmata tez strasznie podobabo szara, bo graficzna, bo lekko tajemnicza. przeszkadza mi w niej tylko fakt, ze w tym miesiacu (choc sie dopiero zaczyna) wyczerpalam juz szmatowy budzet. ale za to na co! ha! same pieknosci
![]()
didka cos ostatnio wena tworcza opuscila..... co jeden wzor to gorszy
Ja nie uwazam ze jest brzydka . Raczej taka bezplciowa . Sama nie wiem - czegos jej brak poprostu . MOze sie skusze na zakup - obejrze na zywo to i zdanie zmienie .
Jak dla mnie dziwna chusta poprostu .
no wlasnie widzac to zdjecie w uzyciu nawet sie pozytywnie zdziwilam,zamotana wyglada lepiej...
jeszcze jak pomysle ze niektorzy umieja toto odfarbic i zafarbic na jakis ladny kolor, to moze w ogole ladnie wyjsc.czy sie mylebo to 100% bawelna i nie byloby zadnego kontrastu?
tak czy inaczej, green_naranja, nie bulwersuj sie tak, zebys widziala jak skrytykowano chuste na niektorych forach z innych krajow, hehe. tak to juz jest z gustami![]()
nie podoba mi się
Gabuszka (02.2010)i Wituś (02.2013)
hmm dziwna jakas, moze ten szary ujdzie ale ten pasek to juz eh za duzo.
Wataha: Nelly: 14/06/2007Lilly i Zuzka: 15/09/2010
![]()
http://zakamarek.eu - targowisko rzeczy różnych
http://shewolf-foto.blogspot.com - moja pasja
2014 będzie nasz!