Mieszkam na Sępolnie, mam kółkową. MT nie mam, za to mam poda. Zapraszam
Mieszkam na Sępolnie, mam kółkową. MT nie mam, za to mam poda. Zapraszam
Antek '05
Zosia '07
O mój ...
Fajnie, że jest kilka Wrocławianek![]()
Z miłą chęcią skorzystałabym z Waszej pomocy. Od kilku dni mam "zamotankę". Wydaje mi się, że coś nie tak robię przy motaniu. Raz małej głowa lata, raz sinieją jej nogi
Potrzebne byłoby mi kilka lekcji, bo z tych obrazków z sieci to tak nie do końca..
Pozdrawiam
Bb.
Nasz skarb! Jagódka.
Cześć,
też jestem z Wrocławia.Mam zamiar rozpocząć przygode z chustą. Mam 8 tygodniowego synka i chce własnie zakupic chuste, zeby zaczac go nosic.
Mój najwiekszy problem, to problem z podjeciem decyzji czy kupic elastyczna czy tkana
Pozdrawiam
hej alija
Elastyczna jest fajna na poczatek ...ale taki prawdziwy poczatek poczatekczyli od pierwszych dni życia maluszka.
Teraz jak Wasz synek ma już 2 miesiace to lepiej kupić tkaną![]()
dlaczego ?
Bo kupisz elastyczna i ponosisz w niej ok miesiąca / 2 i tzreba bedzie sie przesiadać na tkaną
Wiec lepiej do razu tkaną i nauczyciela![]()
Ja jestem we Wrocławiu 19 wrzesnia ( sobota) od 10:30 w BlaBlaCafe na ul. Wesołej 2 ( mam warsztaty pieluszkowe ale po nich znajde czas i pokaze ci co i jak)
jak masz chęć i szukasz pomocy to przyjdz![]()
moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )
Cześć,
postaram się dotrzec do BlablaCafe.Teraz powinno mi to wyjść, bo w ciąży chciałam tam dotrzec i na spotkania KK, ale większość ciąży spędziłam w łóżku lub szpitalu. Powinnam też już mieć swoją chustę, odkupiłam tutaj na forum nati tkana. Mój maluszek ma juz 5 kilo(a lekarz mi ciagle powtarza, ze moglby wazyc wiecej) i obawiałam się, ze elastyczna nie sprawdzi się. Postaram się pojawić z konkretnymi pytaniami, ale przede wszystkim w celu towarzyskim
![]()
moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )