-
Chustomanka
-
-
-
Chustodinozaur
Kawiareczko, i jak te formowanki? Przetestowałaś? Bambusowa rzeczywiście zniknęła ze sklepu...
-
Chustomanka
hihi, jak się pojawi tzn że to ta moja, którą odesłałam
odesłałam obie. W krowy jest jakaś dziwna, dziwny ma krój. Jest bardzo duża, wysoka a skrzydełka z rzepami krótkie, ledwo łapały brzuszek synka. Wydaje mi się, że dobra dla chudych i wysokich. Z zew. bawełna, wew. milutka włochata frotka. Średnia grubość, dość szeroka w kroku ale miękka. (chyba to pisałam już
)
Nad białą bambusową długo się wahałam, bo fajna, milutka, mięciutka, zgrabniejsza chyba nawet od pampersa
ALE bardzo delikatna. Bardzo. Snappi musiałam zaczepiać bardzo ostrożnie i delikatnie (przy wijącym się dziecku) żeby a. nie uszkodzić materiału; b. nie dziabnąć dziecka. Jakby miała rzep, to bym ją zostawiła choćby na jednego sika. Ale w takim układzie zaraz byłaby porwana...
-
Chustodinozaur
O, a jak niby załatwiłaś zwrot? Tak po prostu, że Ci się nie podobają i rezygnujesz?
Szkoda swoją drogą..
Ja się zastanawiam nam tymi, co zostały, ale raczej bezrzepowymi własnie...
-
Chustomanka
Oddałam normalnie. W każdym sklepie internetowym jest 10 dni na oddanie towaru. Czystego i nieużywanego.
Szkoda mi tej bambusowej ale naprawdę nie da się w nią wczepić zapinki. Chyba że by przyszyć rzep, jak się komuś chce, wtedy byłoby super. Mam frottową formowankę i tam można się spokojnie 'wbić', nic się nie szarpie i jest o co zaczepić.
Uprawnienia umieszczania postów