uff, w końcu mi się udało - na razie przebrnąć przez instrukcję zamieszczania zdjęć na forum i zakładanie web albumów w Piacasie. Wczoraj przy tej okazji padła mi w domu sieć...
Oto fotki mojej nieszczęsnej kieszonki, tej co to przestała wychodzić:
Dziś próbowałam z 2x, ale chyba muszę pooglądać filmiki instruktażowe, bo wyszło bardzo żałośnie.
A jeszcze:
Tak sobie intensywnie myślę o tym, co napisałaś. Sądzisz, że to ortopeda powinien się wypowiedzieć? Lekarzom niestety dość mocno nie ufam, z różnych powodów, m.in. za niefrasobliwe ferowanie diagnozami i zlecanie niekoniecznych (lub bezsensownych) terapii, ale, kurczę, może trzeba się przemóc?? A możesz coś więcej napisać o objawach Twojego synka (tu albo na priv).
Ha, dzięki! Nawet próbowałam dziś dotrzeć, ale Smoczyca zrobiła dowcip - zamiast swojej standardowej drzemki (15-25 minut) spała... 3 godziny i 20 minut. Wrzuciłam ją do wózka i szwendałam się w okolicach Kalimby, ale szkoda mi było ją budzić, więc bez porady chustowej wróciłyśmy do domu.
No to pozdrówka dla Smo baardzo serdeczne - Wy macie Wawel w okolicy, jak widzę, więc smoczenie ma dodatkowe uzasadnione
No i przede wszystkim: dzięki serdeczne za wsparcie![]()