Pokaż wyniki od 1 do 20 z 25

Wątek: jaki plecak?

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar Jasnie Pani :)
    Miejscowość
    Belfast

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez garlicgirl Zobacz posta
    jak ktos pisze, że dla niego rózne odmiany plecaka z krzyżem są łatwiejsze od prostego to normlanie robię tak
    A kto pisze, ze latwiejsze? Wygodniejsze sa, to fakt, ale trzeba troche potrenowac. Ucz sie szybko, bo juz niedlugo bedziesz perfekcyjie wszytskie plecaki wiazac, a nie bedzie kogo juz w nie wlozyc

Chusteryczka Awatar visenna2
    Miejscowość
    Warszawa Białołęka

Wink

Cytat Zamieszczone przez Jasnie Pani :) Zobacz posta
    A kto pisze, ze latwiejsze? Wygodniejsze sa, to fakt, ale trzeba troche potrenowac. Ucz sie szybko, bo juz niedlugo bedziesz perfekcyjie wszytskie plecaki wiazac, a nie bedzie kogo juz w nie wlozyc
    Dla mnie z krzyżem jest nie tylko wygodniejszy ale i łatwiejszy i szybszy Nie wiem czemu, to jakaś moja ułomność, od dwóch lat męczę prosty plecak i zadowolona z wiązania byłam moż ze cztery razy. A i tak mimo, że wszystko zgodnie z regułami sztuki, ciągle było mi niewygodnie
    ChustoHolizm
    Zuzia 21.12.2005
    Ania 26.06.2008
    Mateusz 04.08.2011

Doradca - Partner Akademii Noszenia Dzieci

Chusteryczka Awatar andziulindzia
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Dla mnie też plecak z krzyżem od początku był łatwiejszy. Dłuuugo unikałam wiązania plecaka prostego. Do prostego przekonałam się gdy zaczęłam krzyżować chustę na piersiach. Nagle okazało się, że łatwiej jest mi dociągnąć górę, nie spadają mi poły z ramion itp. Teraz wiążę oba wedle widzimisie. gorzej, że nie bardzo mam już kogo wiązać

Andzia
    Moje ulubione ekoforum

tylko nudne kobiety mają nieskazitelne czyste domy

Chustomanka Awatar Kasia
    Miejscowość
    Düsseldorf, Niemcy

Domyślnie

Bo kazdy z noszacych jest inny - ramiona mamy roznie zbudowane, pupy na roznej wysokosci. Dzieci sa dlugie, ktorkie, czepliwe i dyndalskie, lapowewnetrzne i lapozewnetrzne...

No i bardzo dobrze ! Potega roznorodnosci dobrze robi doradcom na intelekt
    Ja tam sie ciesze, gdy podczas konsultacji wychodzi jakas niespodzianka do dopracowania
    Kasia z Chustomanii *

*Chustomania ® - portal dla rodziców i szkolenia dla doradców noszenia

Chustomanka Awatar martajotka
    Miejscowość
    podpoznańska Szreniawa

Domyślnie plecaki

Oj,mizerna moja wiedza na temat plecaczków.
    Dopiero niedawno zaczęłam się w temat wgryzać i na razie trochę pod górę.
    Do tej pory parę razy zawiązałam młodego w plecak z krzyżem. Mimo, że wydawał mi sie mocno dociągniety Igor po uporczywym wymachiwaniu rękoma nie dosyć, że je wyswobodził to jeszcze zsunął chustę z ramion, co spowodowało obluzowanie całości.
    Jak sobie radzicie z zarzucaniem chusty przez ramiona Wasze i dziecia po zrobieniu krzyża? BO dla mnie to największy kłopot...
    Marta, mama świetnych dzieciaków: Igora i Ani

W Poznaniu też nosimy!

Nasz wytapetowany świat

Uprawnienia umieszczania postów