No przegięcie trochę, też tak myślę
Istotne,czy nieistotne... Uświadamiać można i trąbić naokoło,że to niezdrowe, a i tak niektórzy robią po swojemu,bo uważają,że wisiadło to nic złego i żadne argumenty nie trafiają... Jeśli będą chcieli kupić wisiadło to i tak kupią przecież... ja w sprzedaży jednak nie widzę nic złego... Jak nie u jednego, to gdzie indziej też go nabędą...
Laura Łucja- 01.03.2007
Lidia Katarzyna 11.01.2011
Ja powiem Tak :
są ludzie którzy za nic w chusty się nie zamotają a swoje dzieci np. do sklepu z samochodu do marketu na zakupy chcą zabrać w nosidełku.
To jest ich wybór i Nam nic do tego.
Nic nie wiecie jaką mam sytuację finansową nie znacie mnie więc nie krytykujcie że staram się wspomóc skromny domowy budżet
Bursztynko Twój post jest niezgodny z poniższym punktem regulaminu forum:
5. Unikaj słownego poniżania oraz obrażania innych użytkowników. Nie prowokuj i nie atakuj nikogo swoimi wypowiedziami.
Uważam, że ostatnie zdanie było całkowicie zbędne. Dlatego zostaje przeze mnie usunięte.
Ostatnio edytowane przez Dagmara ; 09-05-2011 o 00:00
Synek 28.05.2003
Córunia 09.05.2010
http://cudanakijuicudawianki.blogspot.com/ jak spędzam wolny czas
Synek 28.05.2003
Córunia 09.05.2010
http://cudanakijuicudawianki.blogspot.com/ jak spędzam wolny czas
Cóż... wiele rzeczy jest niezdrownych, nielegalnych co innym nie przeszkadza w handlowaniu nimi mając świadomość, że to nie jest poprawne. Tak dość delikatnie na to patrząc.
bursztynko, ja też sprzedaje różne rzeczy na allegro, wspomagając domowy budżet, ale to jest kwestia przekonań a nie kasy. nie chcesz, żeby ktoś dzięki Tobie kupił wisiadło(i nosił tak jak sie nie nosi), to nie kupuj go po to żeby sprzedać. kup coś innego i sprzedaj. Bez przesady.
K. 2009M. 2012
Bursztynko, to nie jest tak, że odsprzedaż wisiadła jest nielegalna czy coś w tym stylu. Kwestia jest jedynie tego, GDZIE o tym piszesz.
Przykład, jaki z uporem przypominam, to post z pytaniem o tran na forum wegetariańskim - tran rzecz jak wiadomo zdrowa i słuszna. Ale wegemamy nie chcą i nie będą o tym rozmawiać ani stosować, bo to nie jest zgodne z ich światopoglądem. I jest sprzeciw. Taki sam jak tu na informację o odsprzedaży z zyskiem wisiadełka.
To nie jest forum ogólnotematyczne. To jest forum CHUSTOWE. I osoby, które chcą chronić takiego charakter forum nie zasługują na miano świętych krów.
klikam tu od października 2007...mama magdalenki [07.07] i marcela [08.09]
Akademia Noszenia Dzieci - współzałożycielka i trenerka - szkolenia na doradcę noszenia w chustach i nosidłach miękkich
Nie dośc, że z Poznania, to też Ergo, jak Anifloda
Właśnie wróciłam znad Sphinxa, a obok mnie leży piękne czarne(z bordowym kapturkiem) Ergo...
Patrząc na pułap ustanowiony przez Aniflodę, to przepłaciłamdając aż 45zł
To chyba jakieś zagłębie się robiDwa Ergo w miesiąc w Poznaniu...
no to dzisiaj Poznanianki wszystkie ruszą na poszukiwania
Gava, serdecznie gratuluję znaleziska![]()
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
Michalina 03.02.2009.
Bywasz piekącym jadem trollów / Na internetowym forum /Vivat Polonia frustrata! Vivat Dąs Psychopata!
Jam nieudacznik grafoman i śmieć
Tylko ty możesz być bogiem - na wszystkich podnosisz nogę
I załatwiasz te sprawę jak pies
O! To chciałam jeszcze bardzo oficjalnie przeprosić Cynthię nasząBo w tej euforii, od razu chwyciłam za telefon i jej się pochwaliłam... Ją to musiało równo strzeli, bo też do tego lumpa chadza
![]()
Gava, nie denerwuj mnieprzeciez to był lumpek do którego zawsze chodziłyśmy z Kostką w chuscie i ten sam w którym znalazłam wisiadło
no ale gratki, fajnie macie!
K. 2009M. 2012
Gava wprawiłaś mnie w genialny humormoże następny raz mi się uda - jako że chadzam tam regularnie
)
mam to samo!!!!Gava, kolejna rzecz, której Tobie zazdroszcze![]()
![]()
Poznań w chuście zaprasza!!!