Pokaż wyniki od 1 do 20 z 47

Wątek: jak sprytnie przejść z kieszonek na otulacze+wkłady

Mieszany widok

Domyślnie

dzięki, widziałam to na pieluszkarni już wcześniej. spróbuję na tej tetrze co mam, nie wiem czy obejmie brzusio synka bez zapinki. I co on na to jak będzie szmatą owinięty
    nadal dziewczyny nie wiem jakie tetry są najlepsze. A takie, nie wiem czy one nie są szorstkie przy pupie:
    http://www.krainapieluszek.pl/index....product_id=604

Domyślnie

fakt, ja dziecku zakładałam tetrówki jak nie był zbytnio ruchliwy, dzieci starsze bardziej weidzą czego chcą, i niestety czego nie chcą

Chustoholiczka Awatar espejo

Domyślnie

Opcja otulacz i coś - moze być sporo tansze. W tej chwili uzywam najzwyklejszej flaneli skladanej w prostokąt, czasem tetry - tez nazwyklejszej, do tego welniany otulacz (ja polecam amsterdam). Nie ma za szeroko, fakt, jest to opcja na jedno siku ale my juz i tak wiekszosc do nocnika lapiemy - dzieki temu Piotrek nie ma za duzo na tyłku, przewiewnie a najwiekszy koszt to wlasnie otulacz. Do spania formowanka (chlonniejsza) i welniane gacie lub kieszonka - w zaleznosci co mam akurat suche.
    otulacz Pulowy w ogole mi nie podszedl, skladanie i spinanie snappi denerwuje mnie - nie potrafię szybko zapiąć, zabki mi w ogole nie trzymają (na zwyklej tetrze), szkoda nerwow przy modelu wywijacym kopytami a flanelkę mam juz poskladaną, po prostu wymieniam - szybko, sprawnie, model biegnie dalej
    Truscaffkowa Marzenka
    starszy i młodszy .... bardzo mi urośli

Uprawnienia umieszczania postów