Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: jelenia góra kolo 12:00! zabobrze kolo Ronda??

Mieszany widok

Chustoholiczka
    Miejscowość
    miasto

Talking jelenia góra kolo 12:00! zabobrze kolo Ronda??

powielam temat z dolnoslaskiego podforum
    widzialam dzisiaj mame w niebieskiej chuscie niosaca dziecko - szla od strony ryneczku w kierunku mostku garbatego Czy to ktoras z Was??
    przy okazji za moment jak dziewczyna przeszla obok mnie i kolezanki (bylysmy z wozkami), zaczepila mnie starsza pani i zaaferowana wskazala mi kobiete pytajac:
    widzi pani ta kobiete? (ze zgroza w glosie): ona zawsze tak nosi dziecko a przeciez to jest niedopuszczalne!!
    ja na to: ale prosze pani, to jest najzdrowszy sposob noszenia dziecka, zapewniam pania.
    - Ale prosze pani, czy pani wie, co sie dziecku dzieje?
    Ja na to od razu przypuszczajac, ze chodzi o kregoslup:
    - ja nosilam tak poprzednie dziecko i prosze mi wierzyc, ze jest zdrowe, proste i biega jak torpeda
    - ale prosze pani, tu chodzi o to, ze jak dziecko tak ma nozki wyprostowane, to mu strasznie cierpna!!
    wytlumaczylam kobiecie spokojnie, ze nozki przeciez dziecku wlasnie w chuscie nie wisza, ze w nosidle to owszem, a tu dziecko ma nozki podniesione. Pani sie zastanowila, ale jeszcze powatpiewajacym tonem:
    - nie wiem ile pani dzieci wychowala, ale no nie wiem... ja tam mam juz 6 wnoczat i...
    -to jest trzecie - przerwalam jej
    na to pani sie rozpogodzila i mowi:
    - pani jest prawdziwa mama, ja tez mialam trojke i tym sposobem pozyczywszy mi wszystkiego dobrego, uspokojona juz poszla dalej
    ona sie naprawde autentycznie martwila o to dziecko, nie zdenerwowala mnie tym ani troche - raczej mnie ujela tym, ze umiala tez sluchac, a nie klepala swoje w kolko
    No to przyznac sie, ktora to taka afere wywolala???

Chustoholiczka
    Miejscowość
    miasto

Domyślnie

podbijam temat!!
    moze ta mama sie pojawila na forum?

Chustomanka Awatar blabla0
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

czy to nie aby taka wysoka, szczupła ciemnowłosa dziewczyna z 11 miesięcznym chłopczykiem?

Chustoholiczka
    Miejscowość
    miasto

Domyślnie

no nie wiem, czy byla bardzo wysoka i bardzo szczupla... raczej tak mniej wiecej mojego wzrostu... tak do 170? a co? Dziecko moglo miec spokojnie 11 miesiecy

Chustomanka Awatar blabla0
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

... bo całkiem możliwe że to moja znajoma "zaraziłam" ją chustami, miała niebieską LL bodajże... i ona pracuje niedaleko- w okolicy ronda znaczy sie... tak jakoś by mi pasowało, że to ona mogła być

Chustoholiczka
    Miejscowość
    miasto

Domyślnie

tylko mi sie wydaje,ze ona miala ciemne wlosy...

Uprawnienia umieszczania postów