Od jakiegoś czasu motamy w tkanej, głównie 2x bo kieszonka nam nie spasowała...
Proszę o opinie
Wydaje mi się, że mogłam bardziej dociągnąć ale dziecię akurat nie chciało współpracować...
![]()
Od jakiegoś czasu motamy w tkanej, głównie 2x bo kieszonka nam nie spasowała...
Proszę o opinie
Wydaje mi się, że mogłam bardziej dociągnąć ale dziecię akurat nie chciało współpracować...
![]()
według mnie super,
dziewczyny potwierdza,
moze troche za wysoko ale jezeli Wam dobrze to ok.
Bardzo ładnieTylko niech może dupka bardziej wpadnie (chwyć pod kolanka i do góry unieś)
Ale ja się pewnie nie znam![]()
2 + 7 (2005-2018)
niby wysoko ale dla nas jest ok![]()
co do dupki to dzisiaj sama kombinowałam jak zrobić żeby była niżej ale na żaden pomysł nie wpadłam a tu proszę trzeba za kolanka..![]()
BRAWO!! oby tak dalej!
wprawa czyni mistrza!
jeżeli Wam wygodnie, a chusta nigdzie nie odstaje, a na całej szerokości przylega tak samo to super!!
Aga-mama Ani (2004) oraz Franka (2006)
Doula, od 2007 roku instruktorka noszenia w chuście, Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden warsztaty i indywidualne konsultacje chustowe www.kanga.com.pl
Dziękuję za ocenęw takim razie motamy się dalej
![]()
Bardzo ładniei nawet nóżki niezbyt szeroko jak na 2x
A maluch ile ma?
starsza siostra - 08.08.08, młodsza siostra - 06.10.10
-----------------------
Instruktorka Masażu Shantala, Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci (lubuskie, Zielona Góra); www.nowoczesnerodzicielstwo.com.pl
Maluch na zdjęciu ma 3msc
Co do nóżek to kurcze na zdjęciu ma je super a teraz po miesiącu im częściej motam tym są szerzej ... kolanka są wysoko, pupa wpadnięta,plecki zaokrąglone tylko te nóżki...czy rozstawienie ma wielkie znaczenie ?