Czy faktycznie opłaca się sprowadzić sobie pieluszki z USA? Obliczyłam, że tak. W jednem ze sklepów znalazłam 12 BG za ok 200 dolarów.
Chodzi mi bardziej o bezpieczeństwo. Czy nasza kochana poczta nie przywłaszczy sobie?
Czy BG są tylko w ekobaby?
Czy faktycznie opłaca się sprowadzić sobie pieluszki z USA? Obliczyłam, że tak. W jednem ze sklepów znalazłam 12 BG za ok 200 dolarów.
Chodzi mi bardziej o bezpieczeństwo. Czy nasza kochana poczta nie przywłaszczy sobie?
Czy BG są tylko w ekobaby?
Cenowo sie opłaca,nawet mimo opłaty za przesylkę.Ja z poczta mialam przygode przy zamawianiu z Anglii-nie doszla paczka, na szczescie sprzedajaca zyciowy czlowiek i bez problemu wyslala mi druga, a sama zlozyla reklamacje na poczcie u siebie. Ze Stanow teraz czekam na 2 przesylki...![]()
tylko pytanie, czy dany sklep wysle Ci BG do Europy-na niektorych stronach jest napisane, ze nie wysylaja, bo nie maja takich uprawnien.
Zakończyłyśmy cysianie w wieku okrągłych 4 lat
M1 X 2007, M2 V 2016
Sprzedawcy z USA nie moga wysylac BG do Europy,ale jest tyle fajnych pieluszek, moim zdaniem lepszych niz BG, mozna sobie cos innego zamowic. A jak uprzecie sie na BG to Wam pomoge z przesylkaZamieszczone przez pasquda
![]()
Nothing you become will disappoint me;
I have no preconception that I'd like to see you be or do.
I have no desire to foresee you, only to discover you.
You cannot disappoint me.
Aska - mama Kajetana (19.10.2007)
co do BG zgadzam sie w pelni z kobra, tyle, ze wiekszosc fajnych pieluszek typu BG tez jest z usa![]()
5 lipca 2008 roku urodzil sie nasz pupiszon Ern(est)
ale nie wszyscy maja umowy ze sprzedawcami,ze do Europy nie moga wysylacZamieszczone przez agul
Kobra, a jakie możesz polecić? Takie w typie BG, bo IV zupełnie mi nie pasuje i przecieka...
Mam znajomych w USA, mogliby mi wysłać.
lubie HH
http://ababyconnection.com/index.php?ma ... th=8_56_65
maja sliczne wzory - krowke, malpki i misie. Nie moglam sie zdecydowac i zamowilam wszystkie
lubie tez Tiny Tush, tylko one sa bez wkladow, trzeba kupic osobno, albo sobie zrobic
http://ababyconnection.com/index.php?ma ... cPath=8_53
z otulaczy lubie Imse Vimse i bumkins
jak bys chciala zamowic z tego sklepu, ktory zalinkowalam daj znac, dam Ci kupon na 5% znizki
aha, przesylka powyzej 10 dolarow jest za darmo na terenie Stanow
dziekuję przemyślę![]()
najlepiej wyslac do kogos w stanach, super jak masz znajomych czy rodzine, potem ktos wysyla Ci to stamtad agencja polska czy jakkolwiek inaczej,
omijasz droooga wysylke bezposrednio ze sklepu i clo
a placisz albo bezposrednio karta kredytowa badz przez pay pal
ja tak zamawiam ciagle jakies gadzety
Ignacy 16.12.2006 Lula 13.11.2007
I nie miałaś nigdy problemu ze znikajacymi przesyłkami? Ja zamawiałam tylko raz.
paczke najlepiej wyslac polamerem, to polska firma kurierska, jeszcze nie slyszalam zeby komus zniknela paczka
jeśli ktoś będzie zamawiał, to ja chętnie dołącze się zamówienia.
"To zadziwiające ale jesteśmy jedynymi ssakami na świecie które chcą wyrzucić swoje małe z legowiska"
(Prof. Włodzimierz Fijałkowski - twórca Polskiej Szkoły Rodzenia)
ja tez bym sie dołączyła jak by ktos mnie przygarnąłZamieszczone przez Jagienka
![]()
![]()
moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )
paczke najlepiej wyslac polamerem, to polska firma kurierska, jeszcze nie slyszalam zeby komus zniknela paczka
paczki nie znikaja ale czesto ida dluzej niz powinny. wiem cos o tymaczkolwiek jest duuuuuuuuuuuzo taniej przynajmniej w porownaniu z kanadyjska poczta
heheheheh takobecnie w wawie ale za kilka mcy wracam na to zadupie
![]()
![]()
![]()
ja jestem w Mississauga pod Toronto
przyznaje,ze poczta kanadyjska jest bardzo droga jesli chodzi o przesylki i to nawet po Kanadzie; ale polska poczta jeszcze drozsza .... moja mama zaplacila prawie rownowartosc $100 cdn za chyba 3kg z Polski do Kanady... fakt,ze lotnicza,ale morska byla tylko niewiele tansza,a duzo dluzej by szla...
fakt polska jest drozsza) ale mi chodzilo o kontrast gdyz kanada jest o wiele tansza od PL a poczta mimo to droga he he he
![]()
![]()
![]()
nic mi nigdy nie zginelo![]()
idzie od 4 do 6 tyg w zaleznosci czy trafi na statek "od razu" czy musi chwile poczekac
Ignacy 16.12.2006 Lula 13.11.2007
ale sa tez lotnicze i to o te mi sie rozchodzi. jedna szla 5 tyg zamiast 2 ot co :/