Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Jabłonna 21.04

Chustofanka Awatar ladidadi
    Miejscowość
    warszawską Pragę zamieniła na Jabłonnę :)

Domyślnie Jabłonna 21.04

Czy jest tu może chustoojciec który w czwartek ok 18:00 - 19:00maszerował w jakiejś czerwonej chuście przez nasze osiedle na Leśnej ?
    Możecie się z Nas śmiać i poniżać Nas na każdym kroku. Ale my mamy dla was coś nowego,mamy bomby domowej roboty ... bo robimy w wielo

Marta, Matka Polka Karmiąca

KLUB MAM W JABŁONNIE

Chusteryczka Awatar matysia
    Miejscowość
    Jabłonna

Domyślnie

Nie ale fajnie ,że jest ktoś z Jabłonny. Ostatnio jak sie wypuszczam do Legionowa to ciągle spotykam mamę/mamy zachustowane. A ponieważ zazwyczaj jade samochodem to widzę chuste i nie wiem czy to jest jedna i ta sama kobieta czy kilka różnych .
    Ostatnio edytowane przez matysia ; 27-04-2011 o 21:13

Maciek 1987,Marta 1989,Mateusz 1993,Michał 1995, Matylda 2005,(*)2006, Benjamin 2008, Franuś 2010,
    Nikt z nas nie jest ideałem.
    Choruje, mało mnie na forum

Chustofanka Awatar ladidadi
    Miejscowość
    warszawską Pragę zamieniła na Jabłonnę :)

Domyślnie

eee ale to nie my bo nosimy się po L-wie tylko w tuli Ale spotkałam ostatnio kobitkę z MT koło rosmana
    a w Jabłonnie jest nas trochę - dwie forumki i trzy matki przezemnie zachustowane pisząc nieskromnie aaa i "jedna pani w żółtej chuście" co to chyba forum nie lubi haha No a teraz dwa razy widziałam chustoojca /akurat jechałam samochodem/ i kurna ten dzieciaczyna tak mu zwisał trochę ...
    matysia a Ty z naszej wsi czy z L-wa ?
    Możecie się z Nas śmiać i poniżać Nas na każdym kroku. Ale my mamy dla was coś nowego,mamy bomby domowej roboty ... bo robimy w wielo

Marta, Matka Polka Karmiąca

KLUB MAM W JABŁONNIE

Uprawnienia umieszczania postów