Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: To i ja proszę o wskazówki dot. wiazania;>

Chustomanka Awatar meryenn
    Miejscowość
    Dębica

Domyślnie To i ja proszę o wskazówki dot. wiazania;>

generalnie maly chyba nie przepada za noszeniem, nie wiem czy mu za ciasno w tej kieszonce czy cos jest az tak nie tak, ale dzis go zamotalam w 2x to duzo bardziej mu podeszlo I tak musialam sie gibac na boki zeby sie uspokoil, ale w kieszonce to za nic nie chce sie uspokoic. W ogole jest jakas roznica, ze jakies wiazanie jest lepsze dla dziecka? jak zrobie zdjecie w 2x to tez poprosze o ocene

Ostatnio edytowane przez meryenn ; 19-04-2011 o 09:28
    Hania - 2.08.2008, Franiu - 30.03.2011....... fotolog.com/meryenn

poczatkujace wymianki

Chusteryczka Awatar Mika
    Miejscowość
    Wa-wa Jelonki

Domyślnie

no z kieszonką nie dogadałam się ,ale jak zrobisz 2x to wklej, a ad kieszonki to znawczynie zapewne baczniej zerkną na wiązanie

Chustoholiczka Awatar mamaŁucji

Domyślnie

wg mnie wiązanie ok. Nam tez bardziej pasowały 2x, tak jest do tej pory
    "Bądź śmiały, inny, niepraktyczny, broń sedna swojego zamierzenia i twórczej wizji przed asekurantami, czcicielami frazesu i niewolnikami pospolitości". Sir Cecil Beaton
    [*]

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Jak Młody zdrowy i dobrze zamotasz 2x to jasne, że może być ważne, żeby Wam było wygodnie! A kieszonka wyglada b ładnie, tylko moze spróbuj ten nadmiar materiału co sie trochę zwalkowal w dolnej części pleckow wygladzic i albo przy wkladaniu do chusty włożyć pod pupke albo wykorzystać jako waleczek do stabilizacji główki tak żeby na pleckach było całkiem gładko
    Ostatnio edytowane przez Kaś ; 19-04-2011 o 20:53

Chustomanka Awatar czarna_zaba
    Miejscowość
    Kielce

Domyślnie

W 2 X pilnuj,zeby sie żabka nie rozjechała zanadto.Kieszonka na mój gust ładna, ale może słabo dociągnięta jak się Małemu nie podoba? A i poły boczne żeby nie były skręcone uważaj

Chustomanka Awatar meryenn
    Miejscowość
    Dębica

Domyślnie

dzieki za podpowiedzi. Ta chusta jest strasznie szeroka i ciezko ogarnac to zwlaszcza poczatkujacemu. Prawie polowe zwijam w waleczek a poły - oj staram sie staram, zeby nie byly skrecone;D Najwazniejsze ze maly ma dobra pozycje.
    Hania - 2.08.2008, Franiu - 30.03.2011....... fotolog.com/meryenn

poczatkujace wymianki

Uprawnienia umieszczania postów