Ja bym chciała, ale Wa-wa... Muszę z mężem pogadać.
Ja bym chciała, ale Wa-wa... Muszę z mężem pogadać.
Zuzu (styczeń 2010), Kalina (wrzesień 2012)
Doradca Akademii Noszenia Dzieci, Instruktor masażu Shantala. Bliskość na starcie - ja w sieci![]()
W Poznaniu też nosimy
to gdzie się zgłaszać?![]()
i ja byłabym chętnagdzie zgłaszać akces?
Ja tez! Ja tez!!! bede na pewno! gdzie sie zgłaszac? zapisywac?
Zgłaszm tez Mame Leosia![]()
Ostatnio edytowane przez andzia330 ; 22-04-2011 o 19:52
www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
www.fotodzieciaki.com
DOULA
![]()
"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"
Rozeslalam newslettera do wszystkich doradcow umieszczonych na listach szkol.
Tak, jak wczesniej pisalam - to nie jest oczywiscie zamkniete spotkanie jedynie dla doradcow. Jesli znacie kogos, kto nie jest doradca, a "siedzi w temacie" i skorzystalby z takiego spotkania - dajcie prosze znac, wysle informacje. Lub przeslijcie newslettera dalej.
Dziewczyny, ktore sie tutaj "zapisywaly" - BARDZO prosze o zgloszenie mailowe - bede Wam wysylac pw, wolalabym nie robic zamieszania w watku.
Moj mail: kasia@chustomania.pl
W odpowiedzi na maile: nie ma znaczenia, czy ktos jest doradca A, B, C czy D. Moze tez nie byc doradca wcale, a chciec uczestniczyc w wykladzie.
Zalezy mi na tym, aby doradcy w Pl mieli szerszy dostep do uznanej wiedzy - niestety wszystko, co ciekawe w tej kwestii jest publikowane po niemiecku. Stad pomysl spotkania.
Wszyscy, ktorzy sie zglosili mailowo powinni dostac informacje organizacyjna. Sprawdzcie prosze skrzynki. Osoby, ktore zglosily sie przez forum prosze o pw z mailem.
Zmienilam lokalizacje - mamy wiecej miejsca
wiec jesli ktos jest jeszcze chetny - zapraszam!