ja chętnie tylko gdzie by ono miało miejsce? jakieś konkrety poproszę![]()
ja chętnie tylko gdzie by ono miało miejsce? jakieś konkrety poproszę![]()
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
Nie dokonczylam pisac, bo musialam dziecku zabrac konewke, zanim ziemia splynie do sasiadow
Dr Kirkilionis przylatuje do Warszawy na kilka dni, Ania z Mamanii zaprosi Was na promocje ksiazki "Więź daje siłę". O tej ksiazce przeczytacie m.in. na portalu Przytul mnie mamo.
Mnie bardzo zalezalo na tym, zebysmy mieli okazje zapoznac sie z trescia noszeniowej biblii "Ein Baby will getragen sein", ktorej nie ma w polskiej wersji, a ktora w sposob rzeczowy rozprawia sie z masa mitow nt noszenia i przedstawia podstawy teorii noszeniaka, czyli noszonego mlodego. Ten wyklad polaczony z dyskusja bedzie mial miejsce w Warszawie, 29 maja To jest niedziela, pomyslalam sobie, ze dziewczyny z innych miast maja szanse dojechac. Nie jest wykluczone jeszcze jedno spotkanie, bo tak jak pisze - mamy zapas czasowy![]()
Bardzo chętnie bym się na takie spotkanie wybrała!
JUlcza (16.04.2006), JAcusiowa (9.05.2008) i MAćkowa (14.12.2012) mama Magda
http://jama-jujamy.blogspot.com/
ja bym bardzo chciala, ale nie wiem czy dam radebuuu
Kubuś (7.7.2005) i Ninusia (13.7.2007)
Nubik - nosidła ergonomiczne, MT
moj blog
POŁOŻNA))))) i DOULA - wsparcie dla przyszłych rodziców
MASAŻ SHANTALA oraz Doradca Laktacyjny CNoL - Lublin i okolice, zapraszam![]()
DORADZTWO CHUSTOWE - Doradca po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule®
gosia_nubik
![]()
Jestem zainteresowana, czekam na więcej szczegółów.
Czy wiąże się to z jakimiś kosztami? Jeśli tak, to orientacyjnie ile?
Jeśli mogłabym coś zasugerować, to prosiłabym, aby wykład kończył się nie później niż o 15-stej (do domu trzeba jeszcze jakoś wrócić).
..
qrcze ja już odpadam odległościowo![]()
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.