tak z ciekawości kontynuując Lana time
co lepsiejsze dla cięższych klocków?
tak z ciekawości kontynuując Lana time
co lepsiejsze dla cięższych klocków?
Co za trudne pytanie zadałam?![]()
Przecięć niektóre z Was miały obie chusty, Linda, Pasja, Hermia wystąp!
Ja niestety nie miałam Lany.... choć bardzo żałujęale moze jeszcze nic straconego
![]()
![]()
Kamilek - 16 marca 2006
Julianek -25 października 2007
My soul is painted like the wings of butterflies...
Ja przez tydzien mialam pozyczone od Irlaa konopie... Nosilo sie w nich swietnie, byly mieciutkie, troche sprezynujace. Kupilam tez Lane, baardzo ja lubie. Moze nawet wole od konopi... Teraz czekam na moje pierwsze, wlasne konopie, bede je duzo meczyc, ale najpierw zafarbuje. Postaram sie wtedy napisac cos wiecej o wrazeniach w noszeniu w obu chustach. Powiem tylko, ze nie zauwazylam jakiejs roznicy pomiedzy lnem, a konopiami.Nosze tylko w plecaczkach.
A moze mi któaś z Was pożyczy konpie,a ja komus Lanę i zasilimy ten wąteczek?????
ja wolałam konopiew obydwu chustach komfort noszenia na bardzo wysokim poziomie co byś nie kupiła bedziesz musiała zajeździc a zadowolenie gwarantowane
![]()
ja mam konopie, mogłabym zrobic drugie podejście do Lany (kiedyś od niezapominajki pożyczyłam, ale to nie był nasz czasZamieszczone przez nata76
)
Jula 18.12.2004, Wojtek 17.01.2008
Herbata z Malinami
j/w
Probuje znalezc i wyswietla mi ise 1000 innych rzeczy a nie chusty.
Z gory dzieki!
Corcia 09.07.2006 i Syneczek 30.06.2008
Ja nie miałam nigdy konopi, więc nie wiem, ale jeśli chodzi o lane i moje indio 100% bawełny to wole indio.
zdecydowanie lana jak dla mnie konopie to porażka
Franio 16.08.07
Janeczka 10.06.10
Iza, ciekawa jestem co sie sie nie spodobalo w konopiach? Moze takie niezlamane mialas?
ja też jestem ciekawa, bo dla mnie na lato to była jedyna chusta dla KarolkiZamieszczone przez Linda
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe