A ja się zapomniałam pochwalić, że niedawno w Forum poznałam Dharmę - była na wakacjach w Łazach czy gdzieś.
Co dwa lata przewrót świata
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
"Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.
w manduce to znowu ja
Asia - a Ty w chuście też w parku paradujesz, bo może też powinnam Cię gdzieś wypatrywać, skoro Ty mnie widujesz to tu, to tam?
A z dwójką to mogliśmy być my - ja z Asią w perle style i Zosia samobieżna
A dziś w Tik-taku byłam w kółkowej i jakaś pani mnie pytała o chusty i ucieszyła się, ze Asia ma gołe nóżki, bo jej szwagierka to tak ciepło dzieci ubiera, że w taką pogodę miałoby ze 3 warstwy w tym jedną z długim rękawem. Padłam, bo ja się rozpływam z gorąca.
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
Od kiedy Iwonko zaczęłaś w kółkowej nosić Asię? Ja się zastanawiam kiedy młodą wsadzić, bo mam śliczną kółkową z indio, a tylko Damianka w niej usypiałam jeszcze w ciaży będąc i leży biedna i czeka na dobre czasyA nie, jeszcze hamak z niej zrobiłam w łózeczku
A wczoraj spróbowałam z długiej zawiązać siodełko z pętelką, i fajnie wygodnie nam było, a to przecież pozycja jak w kółkowej![]()
B 2004. D 2008. M 2010. J 2012
moje fotografiehttps://www.facebook.com/Martasframes/
Miejsce w sieci https://martasframes.com/
Od początku, kilka dni miała. Najpierw długo w pozycji poziomej, teraz na siedząco na biodrze. Po jakimś czasie boli mnie ramię, ale kółkowa jest super na zakupy jak jedziemy samochodem albo jak schodzę do ogródka z masą klamotów.
Aha, zaraz Ci napisze PW z numerem instruktora![]()