żurawinę, cytrynę, hektolitry wody i piguły od lekarza![]()
A Zocha jeszce śpi. Wchodźcie do ogródka jakby co i krzyczcie, mam otwarty balkon![]()
Co dwa lata przewrót świata
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
"Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.
Jednak udało się Asi wczoraj rozszerzyć sobie dietę - znalazłam trawę w pieluszce przed chwilą![]()
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
mam nadzieję, że to pierwsze - nie ostatnie spotkanie i na kolejne uda mi się dotrzeć .
a zdjęcia są ?![]()
Cześć! Dziewczyny, gdybyście organizowały znowu warsztaty chustowe, a te kolejny raz zostałyby odwołane, to ostrzegam przed zaliczkami. Ja do tej pory nie odzyskałam tych 30 zł. Mam kontakt z Anią, ale odpowiedzialność za zwrot pieniędzy przesuwa na Cafe Bocian z Poznania. Na ich konto przelewane były zaliczki. Mam nawet za sobą bardzo nieprzyjemną rozmowę telefoniczną z p. Rafałem z Cafe Bocian. Ile można czekać na zwrot pieniędzy? Kolejne półtora miesiąca?
U, to faktycznie niefajnieNiby nie dużo, ale pieniądz to pieniądz.