obsmarowali, tylko w nieco lepszym tonie.
jutro skan popełnię i udostępnię
a jak szukasz jeszcze myjek, to Yetta ma w sklepie piękne bawełniane i bambusowe. zobaczyłam i Tobie pomyślałam od razu![]()
obsmarowali, tylko w nieco lepszym tonie.
jutro skan popełnię i udostępnię
a jak szukasz jeszcze myjek, to Yetta ma w sklepie piękne bawełniane i bambusowe. zobaczyłam i Tobie pomyślałam od razu![]()
Ostatnio edytowane przez gouraanga ; 24-02-2011 o 23:01
ja skanera nie mam, ale jeszcze sprawny aparat
Teraz Koszalin
Widziałam, czytałam.
Najpierw brat mnie dopadł, że jest art. i że ja i K jesteśmy na zdjęciu (m.in)Potem mama to samo
![]()
Miałam zgrać zdjęcia, ale niestety komputer mam do wymiany, i nie dam rady nic ze zdjęciami zrobić póki nie dopadnę innego...
mamuchap, miałam napisać głębokość czapy. Od czoła do potylicy (i ciut poniżej nawet) M ma 26-28cm.
B 2004. D 2008. M 2010. J 2012
moje fotografiehttps://www.facebook.com/Martasframes/
Miejsce w sieci https://martasframes.com/
No fajnie że też napisali![]()
Na wiosnę wysyp będzie chustomam w parku![]()
Basia mama 5 małych Trolli![]()
Doradca Noszenia ClauWi, Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
Ładnie, rzeczywiście tym razem ładnieNo i mamuchap, właściwe dane tym razem
Co do myjek, dzięki kcohana! Ostatnio też na nie trafiłam i już, już myślałam, żeby może kupić, aż tu moja mama chciała wywalić wieeeelkieeee prześcieradło frotte, bardzo mięciutkie, bo w kilku miejscach dziurki i coś tam nie grało, więc na razie sobie potnę i powinno styknąć!
Więc mamuchap, na razie nie skorzystam z Twojej propozycji, ale bardzo dziękuję! Może jeszcze kiedyś...
A wczora z wieczora dostałam maila od arabelki, że paczuszka wysłana. Też dostałyście potwierdzenia?
a tego nie dojrzałam hehe!!
PRAWIE im się udało![]()
Aleście sie rozpisały! A tylko kikla dni mnie nie byłoA teraz nie mam czasu na forum bo Jutro urodziny Zosi.
Jak paczka dojdzie to oczywiście dam znać. Za przesyłkę wyszło 14 zł.
Co dwa lata przewrót świata
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
"Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.