Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1003

Wątek: Koszalin

Mieszany widok

Chustomanka Awatar WeronikaS
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

Jeżeli moniska nie zdecyduje się na kupno kółkowej to ja też jestem zainteresowana. Ogólnie wolałabym odkupić chustę od którejś z was, żeby ją przymierzyć przed zakupem. Także jeżeli któraś z chustomam ma niepotrzebną chustę to może podczas spotkania znajdą się chętne na odkupienie jej.
    Różnica wzrostu między mną a mężem wynosi ok. 10 cm. Ja mam 165 cm, Piotr 175cm, więc ta S to byłaby tylko dla mnie. Zobaczymy wszystko na spotkaniu.

Chustoguru Awatar Iwka
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

Basinda, ale będzie jeszcze jeden tatuś, więc też będzie mógł potrenować wiązanie, więc lalka się przyda. Wiem, że z brzuchem ciężko. Ale Zosię nosiłam w kółkowej niedługo przed porodem

mam trzy długie chusty i mogłabym się którejś pozbyć, ale nie możemy z mężem dojść do porozumienia której, więc nie wiem, czy coś z tego będzie
    Co dwa lata przewrót świata
    my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
    "Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.

Chusteryczka Awatar moniska
    Miejscowość
    Koszałkowo

Domyślnie

Iwka, pięknie wyglądałyście!

A co do lalki/miśka dajcie znać czy mam brać, przyjadę autem sama, więc mogę cosik przytargać, choć nie wiem czy to się będzie nadawać Jakby co, jestem chętna!

Chusteryczka
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

czyli znowu trzeba będzie przykulać się z bagażem

dziewczyny weźcie tez wielo ze sobą

Chustoholiczka Awatar martalicja
    Miejscowość
    UK

Domyślnie

Aleście się rozgadały
    Witam nowe dziewczyny, bardzo się cieszę, że jest nas coraz więcej!!!!

Co do kółkowej, to ja jakoś nie przemogłam się, by włożyć do niej Milenkę tak do 4 mca. Wolałam zdecydowanie wiązać symetryczne wiązania.
    No i poza tym kółkowa, mimo, że wygląda na prostą jak budowa cepa wcale taka łatwa w obsłudze nie jest. Krótko mówiąc, i tak nas nie ominie nauka prawidłowego noszenia, czy to w elastyku, czy w kółkowej czy w tkanej.

Ja mogę przytachać pasiaka Katję, i kółkową z Indio do pomacania/przymierzenia Nic poza tym nie mam
    Acha, i prawdopodobnie przyjedzie ze mną bratowa Kasia. Z synkiem 3,5 mca i chustą. Nosili się do tej pory tylko kilka razy, więc są chętni bardzo.

Iwka, pamiętam to zdjęcie, niby tak niedawno, a ładnie ponad rok
    B 2004. D 2008. M 2010. J 2012
    moje fotografie https://www.facebook.com/Martasframes/
    Miejsce w sieci https://martasframes.com/

Chusteryczka Awatar moniska
    Miejscowość
    Koszałkowo

Domyślnie

hehe, ale nas duuużoooo będzie! Dziewczyny, ten klubik na pewno nas pomieści i nie pogonią nas przypadkiem?? hihi

Chustoholiczka Awatar martalicja
    Miejscowość
    UK

Domyślnie

Co prawda późno już, ale pokusiłam się o listę osób chętnych lub zgłoszonych do spotkania

Iwka
    mamuchap
    gouraanga
    siostra skrzywki
    budzynskamila
    Basinda
    Meta
    moniska
    młoda_mama
    lati (jak się pracowo wyrobi)
    WeronikaS z mężem
    martalicja i być może moja bratowa

Czyli 13-14 dorosłych osób, plus dzieci oczywiście Ciekawe jaki procent z naszej listy dotrze
    Oj chyba optowałabym za Smokusiem Pod Empikiem mimo wszystko miejsca mało...
    B 2004. D 2008. M 2010. J 2012
    moje fotografie https://www.facebook.com/Martasframes/
    Miejsce w sieci https://martasframes.com/

Chusteryczka
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

w takim razie jutro dowiem sie o Smokusia, ale tam czynne od 14:00

po 1. zastanawiam się tez jak własciciele rozwiążą sprawe odpłatności, bo np ja i Iwka płacimy, bo wpuszczamy dzieci w kulki a co resztą towarzystwa. Trzeba sie liczyć z tym, że policzą sobie jakąś kwote za użytkowanie lokalu w tym przypadku.

po 2. jutro musimy konkretnie ustalic miejsce i godzine. W czwartek mam spotkanie z dziennikarką gazety, wiec w piątek ukaże się info o spotkaniu.

Uprawnienia umieszczania postów