Ja tylko rzucam hasło, a mamuchap już działa
To może jeszcze Jazzoo zaprośmy, blisko ma przez morze![]()
Ja tylko rzucam hasło, a mamuchap już działa
To może jeszcze Jazzoo zaprośmy, blisko ma przez morze![]()
Co dwa lata przewrót świata
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
"Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.
Iwka ja też będę w czwartek bo mamy akurat o 16 spotkanie z dzieciakami (co by się pochwalić) w szkole Hani bo też chodziłam
Jestem świeżo po certyfikacie i jeszcze nie mam strony, kolejna ciąża trochę mi skomplikowała plany ale może uda mi się wizytówki zrobić albo chociaż ulotki do czwartku.
Fajnie że wątek tak odżył i coś się będzie działo. Cieszę się że się wreszcie spotkamy.
Basia mama 5 małych Trolli![]()
Doradca Noszenia ClauWi, Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
już nie mogę się doczekać spotkaniano i trochę zazdroszczę Wam tego czwartku
bo do 16go jeszcze 2 tygodnie
![]()
B 2004. D 2008. M 2010. J 2012
moje fotografiehttps://www.facebook.com/Martasframes/
Miejsce w sieci https://martasframes.com/
gratulacje Basiu! fajnie, że się doczekałyśmy doradczyni w Koszalinie![]()
znaczy się pomału przestajemy być czarną dziurą na mapie chustowego świata![]()
AA, Basinda, no super! Tylko po co my tam w ogóle, jak będzie doradca...
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
może faktycznie masz Basiu rację...
bo w sumie wiesz, nasze spotkania do tej pory były głównie spacerowo-towarzysko-ogródkowe, bez kramu szmatowego, po prostu każdy miał to co na grzbiecieAle teraz może faktycznie lepiej powiadomić lokal...
Kolejna sprawa, to to, że będą ferie, może ktoś zaklepał już tam urodziny na przykład. Warto się dowiedzieć, bo inaczej będzie mega tłok.
mamuchap, co o tym sądzisz?
Mamuchap, z innej beczkiWydziergałabyś mi kapelusik na wiosnę dla Milenki? Na spotkaniu mogłabym Ci dać włóczkę (kupię taką jaka się nadaje), i oczywiście wycenisz odpowiednio robociznę
Chyba, że masz włóczki w kolorze czekolada i blady róż
![]()
Kurczę, może faktycznie...
Tzn myślę, że motać się możemy ale z tą prasą to za szybko...
Martalicja, a Ty chcesz pożyczyć tę napownicę? I chyba Pożegnanie z pieluszkami chciałaś, ale nie wiem czy już nie za późno na to wszystko![]()
Dzięki
No ale to ma być przecież towarzyskie spotkanie i luźna pogadanka szmato-pieluszana i ja o pieluchach bym coś posłuchała.
Nie podejmuję się (przynajmniej na razie) zajęć grupowych bo ciężko brać odpowiedzialność za to co każdy zobaczy i zapamięta. Kurs zrobiłam głównie dla własnej samoświadomości i ewentualnie indywidualnych konsultacji. Więc zostajemy przy opcji luźnego spotkania.
Pożegnanie z pieluszkami, może za późno, może i nie, czytałam w internecie tyle ile znalazłam. Chętnie przeczytam książkę, nawet jak już jest za późno
Wyobraź sobie, że mój Damian nadal kupsko sadzi w majty. Idzie sobie w ustronne miejsce, kuca i sadzi. NIGDY w jego odpieluszonym życiu nie zdarzyła się kupa na nocnik, toaletę czy pod krzaczek... Wie, że co zamierza zrobić, ja też wiem kiedy, bo specyficznie wtedy się ukrywa, wycisza, ale żadne sposoby nie działają... Codziennie piorę majtki... ale w sumie co mi to za różnica, prawdahihi... nooo... gdyby toto jeszcze tak nie waniało!
A napownicę zamówiłam u Darii i chyba akurat w ferie powinna być![]()
Towarzyskie spotkanie i luźna pogadanka to w kulkach, na spotkaniu z ciężarówkami nie będziemy plotkować![]()
Basinda dzięki za propozycję, ale maluch 16.02 będzie miał już 2 miesiące i 10 dni (przesadziłam z tym półtora miesiąca..prawie 2 ma) i jeżeli tylko zdrowy będzie to powinni dać radę. Ja z moim w tym wieku też do klubokawiarni w Krakowie z mamami pomykałam bo też się wtedy zaczynaliśmy wiązać
W każdym razie gdyby wolała indywidualnie dam znać
Napisz mi proszę na priv ile kosztują u ciebie takie indywidualne konsultacje (no, chyba, że chcesz na forum, mi tam wszystko jedno
)
słuchajcie, rozmawiałam z szefową Frajdy tam pod Empikiem p.Martą
nie ma najmniejszego problemu na spotkanie, termin zaklepany, w razie czego wózek dzieciecy tez mozna tam postawić, gdyby ktoś przybył z takowym
nawet moga dla nas otworzyc o 10 jeśli chcemy
co do mediów to szefowa sie zgadza, bo to reklama dla niej, ale mówiła tez, ze raczej nie sa chetni oni na odwiedziny, chybaze temat ich zainteresuje
Martaalicja jeśli masz włóczke to przynies, bo w takim kolorze nie posiadam,
nie ma problemu - zrobi siętzn wydzierga sie
a jutro to dużo nas do Hani sie wybiera??
no ja mogę niby aio pszczołę wziąć. i yettę, alohę, babykangas... nie wiem, co jeszcze - co się nawinie
weź wełenki, weź, obadam z chęcią, bo własnych jeszcze nie posiadam.