do Mety zaproszenie poszło, przyjęła i jest chetna, ale zobaczymy czy uda jej się dojechać
No to już koniecznie się musimy spotkać, bo się właśnie zarejestrowałam na testy alergiczne i bardzo pilnować, żeby to nie było 16 II
Basinda, fajnie, że będziesz! Dopiero Cię poznamy, a Ty już doradca, ładną mamy częstotliwość spotkańA ty masz jakąś stronę, albo coś? Bo jak będziemy w tej szkole rodzenia, to możemy Cię zareklamować, może ktoś będzie miał ochotę na prywatne spotkanie z doradcą. Jak chcesz, to puść na PW jakiś namiar na Ciebie i cenę, żebyśmy mogły im powiedzieć.
Co dwa lata przewrót świata
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
"Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.
rany julek! sama META do nas zawita???
ale fajnie, może jeszcze ktoś się trafi![]()
Ja tylko rzucam hasło, a mamuchap już działa
To może jeszcze Jazzoo zaprośmy, blisko ma przez morze![]()
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
Basia mama 5 małych Trolli![]()
Doradca Noszenia ClauWi, Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
AA, Basinda, no super! Tylko po co my tam w ogóle, jak będzie doradca...
Dzięki
No ale to ma być przecież towarzyskie spotkanie i luźna pogadanka szmato-pieluszana i ja o pieluchach bym coś posłuchała.
Nie podejmuję się (przynajmniej na razie) zajęć grupowych bo ciężko brać odpowiedzialność za to co każdy zobaczy i zapamięta. Kurs zrobiłam głównie dla własnej samoświadomości i ewentualnie indywidualnych konsultacji. Więc zostajemy przy opcji luźnego spotkania.
Towarzyskie spotkanie i luźna pogadanka to w kulkach, na spotkaniu z ciężarówkami nie będziemy plotkować![]()
Basinda dzięki za propozycję, ale maluch 16.02 będzie miał już 2 miesiące i 10 dni (przesadziłam z tym półtora miesiąca..prawie 2 ma) i jeżeli tylko zdrowy będzie to powinni dać radę. Ja z moim w tym wieku też do klubokawiarni w Krakowie z mamami pomykałam bo też się wtedy zaczynaliśmy wiązać
W każdym razie gdyby wolała indywidualnie dam znać
Napisz mi proszę na priv ile kosztują u ciebie takie indywidualne konsultacje (no, chyba, że chcesz na forum, mi tam wszystko jedno
)
Iwka ja też będę w czwartek bo mamy akurat o 16 spotkanie z dzieciakami (co by się pochwalić) w szkole Hani bo też chodziłam
Jestem świeżo po certyfikacie i jeszcze nie mam strony, kolejna ciąża trochę mi skomplikowała plany ale może uda mi się wizytówki zrobić albo chociaż ulotki do czwartku.
Fajnie że wątek tak odżył i coś się będzie działo. Cieszę się że się wreszcie spotkamy.
już nie mogę się doczekać spotkaniano i trochę zazdroszczę Wam tego czwartku
bo do 16go jeszcze 2 tygodnie
![]()
B 2004. D 2008. M 2010. J 2012
moje fotografiehttps://www.facebook.com/Martasframes/
Miejsce w sieci https://martasframes.com/
gratulacje Basiu! fajnie, że się doczekałyśmy doradczyni w Koszalinie![]()
znaczy się pomału przestajemy być czarną dziurą na mapie chustowego świata![]()