Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1003

Wątek: Koszalin

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar martalicja
    Miejscowość
    UK

Domyślnie

Ale tutaj dyskusja
    A ja byłam odcięta od świata, bo komputer mi padł. Na razie działa, ale co będzie dalej to nie wiem.
    Chętnie bym się z Wami wybrała do Hani, ale byłby to cud jakby mi się udało wyrwać. raz, że mam korepetycje w czw. Dwa, mój mąż pracuje do 20 tej akurat w tym tygodniu, a chciałabym choć części dziatwy nie brać ze sobą

A co do SPOTKANIA w ferie, to jestem jak najbardziej za.
    Jeszcze są jedne kulki pod Empikiem. Dość małe. Ale i ludzi tam nie było za dużo. No i dla maluszków też coś tam jest do zabawy, a nie tylko wielkie konstrukcje.
    B 2004. D 2008. M 2010. J 2012
    moje fotografie https://www.facebook.com/Martasframes/
    Miejsce w sieci https://martasframes.com/

Chustoholiczka Awatar gouraanga
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

no dobra, skoro wszystkie chcecie sie dostosowywać, to ja Wam poniekąd narzucę
    wtorek/środa (15/16.02) godzina 12.00. może być?
    z miejscem, to chyba jednak dobrze byłoby, aby istniała jednak jakaś przestrzeń dla nas na motanie.
    kojarzę tylko jak to wygląda w forum i faktycznie, tam jest mało miejsca...to może ta Franciszkańska, co? tylko proszę o dokładne wskazówki gdzie dokładnie, bo nie wiem.

Chustonoszka Awatar budzynskamila
    Miejscowość
    Pojezierze Drawskie

Domyślnie

Może
    Tak, tak, dokładne wskazówki jak dojechać dla wioskowych motaczy! Please.
    Jasiek 11.08.2000 Marysia 21.10.2010
    http://patchworknadstawem.blogspot.com/

Chusteryczka
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

jutro postaram sie dowiedziec ile nas skasują za nasze piknikowanie, zobacze gdzie dokładnie to jest, bo byłam tam raz, po ciemku i na dodatek samochodem

Chustofanka Awatar skrzywka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

dziewczyny, przepraszam, ale mały mi się co chwila budzi i obawiam się, że nie jestem w stanie doczytać do początku wątku o spotkaniu no i nie wiem, czy w miedzyczasie czegos nie przeoczę. Moja siostra jest z Koszalina i właśnie próbując znaleźć jej jakąś pomocną chustomamę trafiłam na ten wątek. Mogłaby któraś z Was napisać w jednym poście co ustaliłyście? Czy moja siostra może dołączyć do Was mimo, że nie jest na forum? Ja jej nie moge pomóc w wiązaniu, bo mieszkam w Krakowie, a ona baaardzo chce - samej jej nie wychodzi niestety Czy to odpłatne spotkanie z instruktorką, czy po prostu spotkanie pomocnych chustomam? Z góry dzięki za odpowiedź i przepraszam, że zawracam głowe ale zęby nam idą i nie znam dnia ani godziny (a raczej godziny ani minuty hehehehe) Pozdrawiam!
    06.06.2010

Chustoholiczka Awatar gouraanga
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

skrzywka, jak dla mnie żaden problem, żeby siostra się pojawiła na spotkaniu.
    a spotykamy się troszkę towarzysko, a troszkę żeby pomóc Kamili z Drawska, która ma specjalnie do nas przyjechać na nauki
    dzień to 15 albo 16 lutego, godzina wstępnie 12, ale to jest jeszcze do dogadania. a miejsce - też wstępnie - sala zabaw z kulkami pod empikiem, przy parku (jak jest z Koszalina, będzie wiedziała gdzie)

tylko myślę teraz, skoro nas więcej będzie czy się tam pomieścimy? co myślicie?

Chustoguru Awatar Iwka
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

Nie wiem, jak tam jest, ale nie chce mi się wierzyć, żeby się 6 osób nie zmieściło Jak będą inni rodzice, to na nasz widok na pewno opuszczą lokal i pójdą do Biedronki na zakupy
    skrzywka, zapraszamy siostrę!
    Co dwa lata przewrót świata
    my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
    "Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.

Chustoholiczka Awatar martalicja
    Miejscowość
    UK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gouraanga Zobacz posta
    no dobra, skoro wszystkie chcecie sie dostosowywać, to ja Wam poniekąd narzucę
    wtorek/środa (15/16.02) godzina 12.00. może być?
    z miejscem, to chyba jednak dobrze byłoby, aby istniała jednak jakaś przestrzeń dla nas na motanie.
    kojarzę tylko jak to wygląda w forum i faktycznie, tam jest mało miejsca...to może ta Franciszkańska, co? tylko proszę o dokładne wskazówki gdzie dokładnie, bo nie wiem.
    Mój Bartek jest wielkim fanem smokusia na franciszkańskiej, więc jak dla mnie może być.
    Mi też pasuje 15/16 lutego,a godzina 12 też nawet.
    B 2004. D 2008. M 2010. J 2012
    moje fotografie https://www.facebook.com/Martasframes/
    Miejsce w sieci https://martasframes.com/

Chusteryczka
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

słuchajcie godzina 12 odpada, bo czynne jest od 14

i nam pewnie bardziej sroda bedzie pasowała, ale to bede wiedziała jutro, zalezy na kiedy uda sie zarejestrowac Patryka na terapie

Chustoguru Awatar Iwka
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

To niech będzie smokuś, termin mi też pasuje, tylko powiedzcie, gdzie to dokładnie jest? I czy Aśkę też tam będę mogła puścić? Ona już chodzi całkiem sprawnie.

Edit: Od 14? To kicha trochę. W ferie też?
    my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014

Chusteryczka
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

dowiem sie jutro jak to z godziną jest

Chustoguru Awatar Iwka
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

Fajnie, dopytaj
    Nas z 5 będzie, to może im się opłaci nawet otworzyć ciut wcześniej?
    A tam jakąś kawkę można wypić, czy coś?

Chusteryczka
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

mozna zamówic kawe, herbate
    tak jak na innych kulkach

edit: tutaj ich strona http://smokus.koszalin.prv.pl/cennik.html

Uprawnienia umieszczania postów