Iwka 2 kulkowe
mamuchap 2 kulkowych
gouraanga + syn kulkowy
siostra skrzywki
budzynskamila
Basinda
Meta 1 niekulkowy
moniska 1 kulkowe dziecię - o ile będzie to ok 14 bo Anusiak śpi tak do 13 z haczkiem...
młoda_mama
lati (jak się pracowo wyrobi)
WeronikaS z mężem
martalicja i być może moja bratowa (2 kulkowych chłopaków, 1 niekulkowa. A co do bratowej to się dopiero dowiem czy da radę ale jej synek niekulkowy)
Ostatnio edytowane przez moniska ; 09-02-2011 o 19:25
No właśnie się zastanawiam co z moją młodą, wszędzie wstaje ale chodzi jeszcze na 4ale usiedzieć spokojnie taż nie potrafi więc albo zostawię ją w domu albo zabiorę razem z mężem i M bedzie jej w kulkach pilnował
A tak przy okazji to pozwolicie że zapytam was o kasęznaczy się rekonesans cenowy robię. Szukałam info o cenach konsultacji i warsztatów chustowych i tak sobie myślę czy ogólnie przyjęte ceny przyjmą się na naszej prowincji
No bo 150zł za indywidualne i 50-60 za warsztaty to trochę dużo.
I myślę żeby tak na początek promocje zrobić
100 za indywidualne całościowe 2godziny
50 za 1godzine dla osób już w temacie
i np. taki pakiet 150zł za 3 spotkania
warsztaty to sama nie wiem....
Kurcze od początku zdawałam sobie sprawę że kurs mi się nie zwróci ale chociaż dojazdy i materiały może![]()
Ostatnio edytowane przez Basinda ; 09-02-2011 o 18:07 Powód: literówka
Basia mama 5 małych Trolli![]()
Doradca Noszenia ClauWi, Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
50 byłoby dla mnie do przełknięcia nawet.
a zapytam w drugą stronę - ile kurs stoi?
1000-1400 zależy od szkoły + 3dniowy pobyt + dojazd +lalka +...... grubo trochę.
jesssoooo... spodziewałam się, że dużo. ale TYLE???
i to jeszcze mówisz, że z założeniem , że średnio się odpracuje ta kasa...
nie wiem, czy bym się na to porwała...
Wiesz ja planowałam to rozszerzyć o szycie różnych akcesoriów i inne kursy ale ciąża druga trochę mi skomplikowała plany więc nie wiem sama co dalej bo nijak mi się nie opłaci teraz zakładać DG.
Ale z kursu się ciesze bo mogłam poprawić własne błędy i wiem że to czego nauczę innych nie zaszkodzi ich dzieciom.