Brawo
Przeglądałam dzisiejszy głos, i jest pełno o atrakcjach w koszalinie dla dzieci i młodzieży na ferie, i oczy wypatrywałam licząc, że będzie coś o spotkaniu chustomam, ale ani słowa nie było![]()
B 2004. D 2008. M 2010. J 2012
moje fotografiehttps://www.facebook.com/Martasframes/
Miejsce w sieci https://martasframes.com/
Witajcie ChustoMamy!!
Po Waszych odwiedzinach u Hani na forum trafiła na pewno jedna...mła...
Chusto-posiadaczka, która nigdy po forum nie smigała, bo kompiuter za bardzo mnie pochłania. Wolę życie w realuale temu wątkowi nie mogłam się oprzeć i nie żałuję, bo szykuje się spotkanie, na które i ja chciałabym się wprosić
o ile się dacie...
Ja z dziecięciem swoim raczej bym nie przyszła - dla ścisłości - bo śpi w tym czasie, ale może babcia dałaby się na dyżur namówić, a chętnie bym powiązała z Wami. Dla kolejnego potomka się przyda na pewno
Na razie to tyle, bo małż już śpi a niby czekał na żonę... hihi a ja tu z doczytaniem tego wątku nie mogłam wykończyć i z rejestracją... grrrr...!
Ale to inna bajka
Póki co zgłaszam swoje zainteresowanie spotkaniem
Pozdrawiam ciepluchno w ten wiosenny odcinek zimy![]()
O, witaj, monisko!
Oczywiście serdecznie zapraszamy na spotkanie! Fajnie, że się pojawiłaś na forum![]()
Co dwa lata przewrót świata
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
"Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.
Witamy, witamyFajnie, że jest nas coraz więcej!!!!
![]()
B 2004. D 2008. M 2010. J 2012
moje fotografiehttps://www.facebook.com/Martasframes/
Miejsce w sieci https://martasframes.com/
Cześć dziewczyny, rzeczywiście potwierdzam, że fajnie opowiadałaTak fajnie, że moja córeczka na 100% będzie noszona. Bardzo chętnie bym się wprosiła z jeszcze jedną dziewczyną od Hani na to spotkanie 16-tego, jeżeli nie macie nic przeciwko. No chyba, że Maleńka wyjdzie szybciej na świat, termin mam na 24 luty. Jestem kompletnie zielona, a chciałabym nosić od początku.
Mam jeszcze takie pytanie, czy jest sens już teraz, przed porodem kupić z chusty.pl kieszonkę i elastyczną. Tak sobie wymyśliłam, że ta elastyczna byłaby dla mnie i męża, no i będzie łatwiejsza przy moim braku wiedzy niż tkana. Co wy na to?
młoda_mamo, bardzo się cieszę i witam na forum
Na spotkanie oczywiście zapraszamy.
Co do elastycznej - zdania są podzielone. Poczytaj na forum. Ja Zosię od razu po kieszonce wrzuciłam w tkaną, dla Asi kupiłam elastyka, zamotałam dwa razy i sprzedałam, wolałam tkaną, ale wiele osób uważa, że jest lepsza na początek.
Najlepiej by było, gdybys zobaczyła i spróbowała zamotać, ale mu chyba nie mamy żadnej w Koszalinie - czy się mylę? Ma ktoś? Możesz tez kupić jakąś używaną i odsprzedać potem na bazarku forumowym, tak jak ja![]()
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
młoda_mamo Ja też nie mam elastyka, miałam pożyczoną i nie sprawdziła się. Polecam tkaną najlepiej czystą bawełnę będzie dobra na początek i na długo wystarczy (poniesie nie jedno dzieciątko). Na spotkaniu pogadamy, chusty zobaczysz, pomacasz itp... No i są też różne szkoły odnośnie noszenia noworodków więc na pewno coś dla siebie wybierzesz
Basia mama 5 małych Trolli![]()
Doradca Noszenia ClauWi, Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
bierz koleżankę pod pache i przyjdźcie razem, serdecznie zapraszamy
kieszonki nie kupuj, nie ma sensu. Mam, wiec jeśli będziesz chciała to pożyczę, zobaczysz i zdecydujesz
niestety, ale żadna chusta nie zawiąże się sama i przy każdej potrzebna jest odrobina wiedzy i zdrowego rozsądkuTak sobie wymyśliłam, że ta elastyczna byłaby dla mnie i męża, no i będzie łatwiejsza przy moim braku wiedzy niż tkana.
elastyk mi nie przypadł do gustu, lepiej dociąga sie i nosi w tkanej, ale to moje zdanie
niczego sie nie bój, wszystkiego nauczymy![]()
elastyka mogę pożyczyć, co prawda pentelki i szary ale nosiłam w nim dzielnie... przez miesiąc, jak Młody przekroczył 4 kg to mi zjeżdżał, nie umiałam dobrze zawiązać, dla maluszka mogę też pożyczyć Girasola Maki polne (4,6 chyba, milutki bardzo i fajnie się wiążę, taka flanelka) ale muszę odzyskać najpierw z pożyczki
Jak jakaś mama zainteresowana to na priv proszę. Ja co prawda z Białogardu ale myślę że to nie problem
Jakże bym chciała z Wami na spotkanie... ale niestety już musiałam do pracy wrócić :/ może jak będę miała 1 zmianę to by mi się udało na chwilę wpaść i by mi może ktoś pokazał jak zawiązać porządnie plecak bo nam nie idzie![]()
F 09.07.2010 i A 19.03.2014
hehe, jak tak dalej pójdzie, to trzeba będzie halę Gwardii wynająć, a nie jakieś kulki![]()
mamucha muszę się w któryś wtorek do związku kynologicznego wybrać a to obok Ciebie, jakby co to się odezwę![]()
F 09.07.2010 i A 19.03.2014