Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1003

Wątek: Koszalin

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar gouraanga
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez martalicja Zobacz posta
    I jak poszła pogadanka?
    Iwka tak fajnie opowiadała, że jakbym nie nosiła, to na pewno dałabym się przekonać
    w cale mnie nie zdziwi wiosenny wysyp nówek

Chusteryczka
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

zobaczymy ile z nich trafi na forum

Chustoholiczka Awatar martalicja
    Miejscowość
    UK

Domyślnie

Brawo

Przeglądałam dzisiejszy głos, i jest pełno o atrakcjach w koszalinie dla dzieci i młodzieży na ferie, i oczy wypatrywałam licząc, że będzie coś o spotkaniu chustomam, ale ani słowa nie było
    B 2004. D 2008. M 2010. J 2012
    moje fotografie https://www.facebook.com/Martasframes/
    Miejsce w sieci https://martasframes.com/

Chusteryczka Awatar moniska
    Miejscowość
    Koszałkowo

Domyślnie

Witajcie ChustoMamy!!
    Po Waszych odwiedzinach u Hani na forum trafiła na pewno jedna ...mła...
    Chusto-posiadaczka, która nigdy po forum nie smigała, bo kompiuter za bardzo mnie pochłania. Wolę życie w realu ale temu wątkowi nie mogłam się oprzeć i nie żałuję, bo szykuje się spotkanie, na które i ja chciałabym się wprosić o ile się dacie...
    Ja z dziecięciem swoim raczej bym nie przyszła - dla ścisłości - bo śpi w tym czasie, ale może babcia dałaby się na dyżur namówić, a chętnie bym powiązała z Wami. Dla kolejnego potomka się przyda na pewno
    Na razie to tyle, bo małż już śpi a niby czekał na żonę... hihi a ja tu z doczytaniem tego wątku nie mogłam wykończyć i z rejestracją... grrrr...!
    Ale to inna bajka
    Póki co zgłaszam swoje zainteresowanie spotkaniem

Pozdrawiam ciepluchno w ten wiosenny odcinek zimy

Chustoguru Awatar Iwka
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

O, witaj, monisko!
    Oczywiście serdecznie zapraszamy na spotkanie! Fajnie, że się pojawiłaś na forum
    Co dwa lata przewrót świata
    my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
    "Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.

Chusteryczka
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

witaj moniska
    bardzo serdecznie zapraszamy na spotkanie

Chustoholiczka Awatar martalicja
    Miejscowość
    UK

Domyślnie

Witamy, witamy Fajnie, że jest nas coraz więcej!!!!
    B 2004. D 2008. M 2010. J 2012
    moje fotografie https://www.facebook.com/Martasframes/
    Miejsce w sieci https://martasframes.com/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gouraanga Zobacz posta
    Iwka tak fajnie opowiadała, że jakbym nie nosiła, to na pewno dałabym się przekonać
    w cale mnie nie zdziwi wiosenny wysyp nówek
    Cześć dziewczyny, rzeczywiście potwierdzam, że fajnie opowiadała Tak fajnie, że moja córeczka na 100% będzie noszona. Bardzo chętnie bym się wprosiła z jeszcze jedną dziewczyną od Hani na to spotkanie 16-tego, jeżeli nie macie nic przeciwko. No chyba, że Maleńka wyjdzie szybciej na świat, termin mam na 24 luty. Jestem kompletnie zielona, a chciałabym nosić od początku.

Mam jeszcze takie pytanie, czy jest sens już teraz, przed porodem kupić z chusty.pl kieszonkę i elastyczną. Tak sobie wymyśliłam, że ta elastyczna byłaby dla mnie i męża, no i będzie łatwiejsza przy moim braku wiedzy niż tkana. Co wy na to?

Chustoguru Awatar Iwka
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

młoda_mamo, bardzo się cieszę i witam na forum
    Na spotkanie oczywiście zapraszamy.
    Co do elastycznej - zdania są podzielone. Poczytaj na forum. Ja Zosię od razu po kieszonce wrzuciłam w tkaną, dla Asi kupiłam elastyka, zamotałam dwa razy i sprzedałam, wolałam tkaną, ale wiele osób uważa, że jest lepsza na początek.
    Najlepiej by było, gdybys zobaczyła i spróbowała zamotać, ale mu chyba nie mamy żadnej w Koszalinie - czy się mylę? Ma ktoś? Możesz tez kupić jakąś używaną i odsprzedać potem na bazarku forumowym, tak jak ja
    my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014

Chustoholiczka Awatar Basinda
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

młoda_mamo Ja też nie mam elastyka, miałam pożyczoną i nie sprawdziła się. Polecam tkaną najlepiej czystą bawełnę będzie dobra na początek i na długo wystarczy (poniesie nie jedno dzieciątko). Na spotkaniu pogadamy, chusty zobaczysz, pomacasz itp... No i są też różne szkoły odnośnie noszenia noworodków więc na pewno coś dla siebie wybierzesz
    Basia mama 5 małych Trolli
    Doradca Noszenia ClauWi, Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala

Chusteryczka
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez młoda_mama Zobacz posta
    Bardzo chętnie bym się wprosiła z jeszcze jedną dziewczyną od Hani na to spotkanie 16-tego, jeżeli nie macie nic przeciwko. No chyba, że Maleńka wyjdzie szybciej na świat, termin mam na 24 luty. Jestem kompletnie zielona, a chciałabym nosić od początku.

Mam jeszcze takie pytanie, czy jest sens już teraz, przed porodem kupić z chusty.pl kieszonkę i elastyczną. Tak sobie wymyśliłam, że ta elastyczna byłaby dla mnie i męża, no i będzie łatwiejsza przy moim braku wiedzy niż tkana. Co wy na to?
    bierz koleżankę pod pache i przyjdźcie razem, serdecznie zapraszamy

kieszonki nie kupuj, nie ma sensu. Mam, wiec jeśli będziesz chciała to pożyczę, zobaczysz i zdecydujesz

Tak sobie wymyśliłam, że ta elastyczna byłaby dla mnie i męża, no i będzie łatwiejsza przy moim braku wiedzy niż tkana.
    niestety, ale żadna chusta nie zawiąże się sama i przy każdej potrzebna jest odrobina wiedzy i zdrowego rozsądku
    elastyk mi nie przypadł do gustu, lepiej dociąga sie i nosi w tkanej, ale to moje zdanie

niczego sie nie bój, wszystkiego nauczymy

Chusteryczka Awatar lati

Domyślnie

elastyka mogę pożyczyć, co prawda pentelki i szary ale nosiłam w nim dzielnie... przez miesiąc , jak Młody przekroczył 4 kg to mi zjeżdżał, nie umiałam dobrze zawiązać, dla maluszka mogę też pożyczyć Girasola Maki polne (4,6 chyba, milutki bardzo i fajnie się wiążę, taka flanelka) ale muszę odzyskać najpierw z pożyczki
    Jak jakaś mama zainteresowana to na priv proszę. Ja co prawda z Białogardu ale myślę że to nie problem
    Jakże bym chciała z Wami na spotkanie... ale niestety już musiałam do pracy wrócić :/ może jak będę miała 1 zmianę to by mi się udało na chwilę wpaść i by mi może ktoś pokazał jak zawiązać porządnie plecak bo nam nie idzie
    F 09.07.2010 i A 19.03.2014

Chusteryczka
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

lati, własnie o Tobie myślałam
    i zastanawiałam się kiedy na jakąś kawke zawitasz

Chustoguru Awatar Iwka
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

hehe, jak tak dalej pójdzie, to trzeba będzie halę Gwardii wynająć, a nie jakieś kulki

Chusteryczka Awatar lati

Domyślnie

mamucha muszę się w któryś wtorek do związku kynologicznego wybrać a to obok Ciebie, jakby co to się odezwę
    F 09.07.2010 i A 19.03.2014

Chusteryczka
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

zapraszam serdecznie
    tylko wczesniej daj znać, bo moge akurat byc z maluchami na terapii

Uprawnienia umieszczania postów