Strona 25 z 51 PierwszyPierwszy ... 15171819202122232425262728293031323335 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 481 do 500 z 1003

Wątek: Koszalin

Chusteryczka
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

witaj Basinda

Chustoguru Awatar Iwka
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

Witaj! A w czym nosisz? Żebyśmy wiedziały, ze to Ty
    Wątek faktycznie zamarzł Ale latem pewnie odtaje i znowu może się uda spotkać w większym gronie
    Co dwa lata przewrót świata
    my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
    "Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.

Chustoholiczka Awatar Basinda
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

Ja paradoksalnie teraz częściej noszę niz latem,jak było ciepło preferowałam jednak wózek.
    Noszę w wiązanej Nati "colorado" lub takiej żółtej w paseczki.... Ostatnio dostałam do testowania "egro - niby mei-tai" więc w nim nosiłam. Nosi też mąż w czerwonej Nati lub tym zielonym nosidle a on to się rzuca w oczy bo innego zachustowanego taty nie widziałam
    Teraz na zimę chyba się przerzucę na MT i już mam zamówione tu na forum cieplutkie z futerkiem. Mam tez kółkową ale bez rewelacji i kieszonkę do znoszenia młodej po schodach z 4 piętra.

Trochę mam problem z odnalezieniem się na tym forum bo duuuuuże jest, jakoś mnie przerażało na początku alew końcu się zalogowałam w poszukiwaniu MT.

Domyślnie

basinda, przerobisz, powoli przerobisz, ważne że watek koszalinski odkopałaś .

Dziewczyny, głupio mi ze tak znikłam zupełnie z horyzontu po ostatnim spotkaniu, i ani gratulacji dla martyalicji !!!!, ani żadnych spotkań ani nic, ale trochę miałam perypetii zawodowych i musiałam się ogarnąć.
    Gratuluje więc serdecznie~jeszcze raz!
    PS, jakieś zimowe plany spotkań są na horyzoncie?
    Ja w tym tygodniu jestem otwarta na wszelakie propozycje, bo dostałam urlop przymusowy

Chustoholiczka Awatar martalicja
    Miejscowość
    UK

Domyślnie

oj czas leci a wątek znika

Witaj, Basinda!

Diidiianna, dzięki.

No, a ja do Iwki w końcu nie dotarłam Czas, czas, czas... a raczej jego brak
    B 2004. D 2008. M 2010. J 2012
    moje fotografie https://www.facebook.com/Martasframes/
    Miejsce w sieci https://martasframes.com/

Chustoguru Awatar Iwka
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

no właśnie, martalicja, uszyłaś te pieluchy w końcu? Jakby co napownica czeka Ja się wczoraj z mamuchap spotkałam. Na spacery parkowe raczej się nie piszemy, wychodzimy jeśli już, to o 17 do ogródka. Praca...
    Co dwa lata przewrót świata
    my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
    "Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.

Miejscowość
    UK

Domyślnie

Ja z tego mojego kopydłowa się nie ruszam za bardzo, więc na mieście jestem nieuchwytna. Jedynie szybko na zakupy do jakiegoś kauflandu, bo mój ssak lubi często się przypiąć.
    Teraz jestem chora (i Damek też) i coś mnie trafia w domu.

Iwka, pieluszek nie uszyłam jeszcze, i wiszą nade mną jak wyrzut sumienia Nie szyłam, bo najpierw chcę napy nabić, ot co
    Ale takie zwykłe kieszonki na rzep- rozmiarowe- uszyłam ostatnio trzy. I trochę wkładek. Gdyby doba miała więcej godzin...
    Teraz jak zaczął się Adwent wprowadzamy się w tematykę Świąt i robimy aniołki, ozdoby, kartki popołudniami, tak co 2gi dzień po troszku. W grudniu chyba już z pieluszkami nie poszaleję, ale w styczniu już pewnie tak. W każdym razie odezwę się, chyba, że finanse pozwolą, i fundnę sobie własną napownicę Bo za co się nie chwytam, przychodzi myśl- o, i tu bym napkę nabiła

Domyślnie

Haha, no tak
    no ja ostatnio to dopiero 0 16.30 w domu jestem... eh...a tu ciemno buro...brrr
    Oby do wiosny!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez martalicja Zobacz posta
    Ja z tego mojego kopydłowa się nie ruszam za bardzo, więc na mieście jestem nieuchwytna. Jedynie szybko na zakupy do jakiegoś kauflandu, bo mój ssak lubi często się przypiąć.
    Teraz jestem chora (i Damek też) i coś mnie trafia w domu.

Iwka, pieluszek nie uszyłam jeszcze, i wiszą nade mną jak wyrzut sumienia Nie szyłam, bo najpierw chcę napy nabić, ot co
    Ale takie zwykłe kieszonki na rzep- rozmiarowe- uszyłam ostatnio trzy. I trochę wkładek. Gdyby doba miała więcej godzin...
    Teraz jak zaczął się Adwent wprowadzamy się w tematykę Świąt i robimy aniołki, ozdoby, kartki popołudniami, tak co 2gi dzień po troszku. W grudniu chyba już z pieluszkami nie poszaleję, ale w styczniu już pewnie tak. W każdym razie odezwę się, chyba, że finanse pozwolą, i fundnę sobie własną napownicę Bo za co się nie chwytam, przychodzi myśl- o, i tu bym napkę nabiła
    Zdrowiejcie biedaczyska szybko.

Normalnie pasja do nabijania A napownicę to Ci życzę, żebyś pod choinkę dostała
    I z okazji Mikołaja wszystkim wymarzonych prezentów wszelakich!

Chustoholiczka Awatar Basinda
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

Fajnie że wątek się ożywił

A na ewentualne zimowe spotkanie piszę się oczywiście. Zwłaszcza jeśli przy okazji jakiś skrócony kurs szycia pieluszek zorganizujecie bo ostatnio myślałam o tym a nie wiem jak się do tego zabrać,.

Chustonówka

Domyślnie

Witam koszalińskie Chustomamy Fajnie, że udało mi się znaleźć kogoś z Koszalina.
    Mam do Was pytanie odnośnie chust. We wrześniu tego roku urodziłam synka i chciałabym zacząć go chustować, ale niestety nie mam o tym zielonego pojęcia. Czy mogłybyście mi doradzić jaką chustę powinnam wybrać na początek i jak ją prawidłowo zawiązać?
    Z góry dziękuję za odpowiedź.
    Pozdrawiam,
    Monika

Chustoholiczka Awatar gouraanga
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

alienko, najprościej byłoby się spotkać

Chustonówka

Domyślnie

A organizujecie jakieś spotkania albo warsztaty? Czytałam, że w maju odbył się warsztat na ten temat. Może w niedalekiej przyszłości też coś będzie?

Miejscowość
    UK

Domyślnie

hej alienka
    No warsztaty miały być, ale się nie udało. Spotkania póki co były towarzysko-parkowo-ogrodowe

Przyznam się, że przydałoby mi się jakieś szkolenie. Ostatnio noszę tylko w 2x bo, uwaga... kieszonka mi nie wychodzi (wstyd), głównie chodzi o prawidłowe dociągnięcie. Albo Milena jest nie-kieszonkowa jakaś

Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

to spotkajmy się, pliz, bo mi brakuje towarzystwa niedzieciowego

i co mi tam. mogę pokazać kieszonkę i plecaki - nieskromnie mówiąc wychodzi mi noszenie naplecowe. a zeszłorocznie kieszonka była grana non stop, więc jest opanowana w miarę

Chusteryczka
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

w kieszonce nosze codziennie, czasami w domu plecak z krzyżem lub na miasto MT

Miejscowość
    UK

Domyślnie

ja bym się chętnie spotkała, ale przyznam szczerze, że nie mam jak się wyrwać z tej dziury z dwójką dzieci (trzeci w przedszkolu).
    Zimą w godzinach spacerowo-okołopołudniowych jestem uziemiona zwyczajnie, a raczej uzależniona od męża, który to mało co jest w domu ...

Ja Damiana nosiłam głównie w kieszonce. Dlatego jestem zdziwiona, ze na Milenie nie wychodzi
    Zaczęło się od tego, że miała bunt chustowy (od urodzenia próbowałam kieszonkę) i dopiero jak zawiązałam 2x dziewczyna chustę polubiła! Podobnie lubi kółkową na "chwilówki" używaną. I tak noszę ją w 2x...
    Ostatnio edytowane przez martalicja ; 15-12-2010 o 17:58 Powód: dopisek

Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

Marto, do Ciebie to ja mam zazwyczaj rzut kamieniem przez pole
    bo baardzo często siedzimy u rodziców w NB. i faktycznie, potwierdzam - Bielice są w tej chwili uziemione
    czekaj, czekaj, może ja nas w szmatę zawinę i przez śniegi ruszym do Was?

Miejscowość
    UK

Domyślnie

A to zapraszam serdecznie
    Kto chętny to zapraszam oczywiście
    alienko a Ty skąd jesteś dokładnie?

Ostatnie dni to masakra śnieżna w ogóle- jeśli chodzi o podróżowanie czy to samochodem czy komunikacją (o ile tak nazwać można ten busik, który jeździ do nas), bo na spacery, sanki dla dzieci to RAJ!
    Ale raz, że tuptający Damian chodzi zwykle własnymi ścieżkami i 50m do sklepu schodzi nam około 30min.

A plecaczki to bym również chętnie podpatrzyła Milenka zaraz będzie siedziała, więc już CHYBA tak się bać nie będę

Chustonówka

Domyślnie

Mieszkam na Tradycji, niedaleko SP nr 18.
    Z tej pogody to chyba tylko dzieci są zadowolone
    Koło mnie nawet wózkiem ledwo da się przejechać, bo chodniki nie są poodśnieżane, a o ulicy nawet nie wspomnę.

Uprawnienia umieszczania postów