Z ciekawości dlaczego otulacz schiselle wam nie odpowiadał? Ja dostałam od niej Flipa i jest bardzo fajny![]()
Z ciekawości dlaczego otulacz schiselle wam nie odpowiadał? Ja dostałam od niej Flipa i jest bardzo fajny![]()
Podpisuję się pod tym, że rzepy są do kitu! Niezależnie od tego, jakiej firmy. Nie wiem po co się ich w ogóle używa. Może na początku nie ma to znaczenia, jak w nowych pieluszkach trzymają mocno, ale jak zaczynają puszczać... tragedia. Aż na blogu o tym napisałam: http://ekotest.blog.pl/2012/06/11/napy-czy-rzepy/, może ktoś jeszcze przeczyta ostrzeżenieMam 2 kieszonki bumgeniusa z rzepami, które są do wywalenia - myślicie, że da się je jeszcze "zanapować"?
avelaa- u nas od razu gumki bardzo mocno łapały wilgoć
Tots Bots - za jakość wykonania... za tę cene powinny być pięknie wykończone, tymczasem te rzepy ścięte na ostro, brzydkie wykończenie szwów...
Do tego otulacze TB wydają mi się bardzo sztywne, jak folia.
(podkreślam przy tym, że nigdy mi nie przeciekły)
Co pupa, to opiniaWielbię Tots Botsy AIO, za jakoś wykonania między innymi.
Najbardziej zawiodła May Lili. Żadne zabiegi nie uczyniły jej pieluszką utrzymującą wilgoć w środku. Została rozczłonkowana, wkłady działają jako uzupełniacze i innych pieluszkach, otulacz przydaje się do tetry.
Kajetan Iwo (31.01.2008) Kalina Jagoda (16.05.2011)
UWIERZYŁAM W ŻYCIE POZAFORUMOWE
tb w ostatnich latach co kolekcja inny rodzaj pulu wrzuca, pul z granicy 2009?? (nie wiem dokładnie, np. białe gwiazdki na pomarańczowym tle) byl bardzo sztywny, otulacz dramatyczny, jak cerata, kolejne rzuty były już dużo lepsze, np. ranbow (jednokolorowe tb easy fit) w moim mniemaniu miały z kolei pul zbyt cienki, miałam wrażenie że zaciagnę go paznokciem, choć inne forumki bardzo go sobie chwaliły
Póki co zawiodły mnie Itti Bitti Sniby od 3,5kg córa ma już 4,8kg i nadal przeciekają przy nóżkach, zapinam na wszystkie sposoby, ale i tak ma lukę z powodu chudych nóżek. Jak na razie tylko leżą w szafie, bo mam dosyć mokrych ubranek. Jestem załamana, bo chciałam już malutką w ten sposób pieluchować. Ktoś miał podobny przypadek? kiedy te pieluszki będą pasować? pewnie jak dziecko z nich wyrośnie?
![]()
Mam wątpliwą przyjemność korzystać z kieszonki Lenny Lamb. Bardzo chciałam ją polubić, bo to pierwsza polska pieluszka w moim stosiku, ale ona mi po prostu nie pozwala - przecieka za każdym razem! Nie wiem czy to w ogóle jest PUL, to co jest na zewnątrz. Mąż już wysnuł teorię, że to może jest jednak formowanka i otulacz na nią jest potrzebny![]()
IB SIO miałam Mke i długo nam służyła. Wydaje mi się, że jeżeli dobrze się je założy to nie przeciekają przy nóżkach - są to wysokie pieluszki i zakładając trzeba je dobrze w pachwinkach dopasować. Nie lubie pieluch, które robią dużą pupę dziecku, dlatego z IB się polubiliśmychociaż z chłonnością to było raczej średnio.
U nas najgorszą pieluchą była kieszonka Pluplu - przeciekała, ciężko było ją dopasować tzn albo gdzieś odstawała albo było za ciasno, słabej jakości materiały, ale za taką cene chyba nie powinnam wiele oczekiwać
Tak czytam o IB rozm. S - mam ich bardzo dużo dla córki która ma się urodzić i jestem pełna obaw. U syna sprawdzały mi się super te rozmiarowe i IB Tutto.
A czy ktoś miał Bambooty AIO OS? Zamówiłam kilka tych pieluch i nie wiem czy dobrze zrobiłam. Bambooty rozmiarowe wiem jakie są ale OS nie znam.
Nie wiem czy powinnam pytać tutaj czy w innym osobnym wątku?