też nie lubię takich wątków - tasiemców, uważam, że lepiej założyć świeży niż podpinać pod wątek sprzed x lat.
swoją drogą, pokaż tego pamira.![]()
też nie lubię takich wątków - tasiemców, uważam, że lepiej założyć świeży niż podpinać pod wątek sprzed x lat.
swoją drogą, pokaż tego pamira.![]()
a nie wiem czy wypada, ale jak sie zalogujesz na TBW, to bedzie na FSOT, chyba aktualnie na pierwszej stronie.
moim zdaniem nie pofarbowany, tylko po prostu zepsuty straszliwie i watpie, czy ktos go kupi.no chyba, zeby odbarwic![]()
a z innych...jakos nie mam przekonania do Kokadi. te wzorki jak ze sklepu z materialami obiciowymi...;/
a ja wole jeden watek na jeden temat
a nie pozniej wpisuje w wyszukiwarke haslo "fotelik rowerowy"i wyskakuje 10 watkow w tym w 8 prawie nie ma informacji
regulamin forum mowi "2. Przed rozpoczęciem nowego wątku, zawsze sprawdź czy interesujący Cię temat nie został poruszony wcześniej."
a kazdy forowicz powinien przestrzegac regulaminu
edit: widze ze sie spoznilam![]()
"odgrzewane kotlety nie sa smaczne, ze mamy rok 2011 a nie 2008, ze sie duzo pozmienialo, ze pojawily sie nowe chusty na rynku, a co istiotniejsze-nowe uczestniczki forum, ktorym nie chce sie brnac przez x-stron dawno nieaktualnego z wielu wzgledow watku. w ktorym na dodatek omawiane linki sa nieaktywne.
poza tym niemal kazdy nowy watek, jaki sie pojawia, w jakis sposob "juz byl". czy to znaczy, ze nie nalezy zakladac nowych?"
szkoda, że raportowałam ten post bez zacytowania go.
bo zdążyłam przeczytac przed edycją..
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
a co w edycji nowego sie pojawilo? poprawienie literowek typu "ni" zamiast "nie"...
i z jakiego powodu go raportowalas? bo uwazasz ze lamie regulamin, czy obraza ciebie? czy masz potrzebe donoszenia bez powodu?
ech, cisna sie na klawiature slowa klasyka: i smieszno, i straszno ....
ale takie sa zasady na forum, i powinnismy je uszanowac, tak?
http://chusty.info/forum/showthread.php?t=5721
Zasady obowiązujące na forum.
2. Przed rozpoczęciem nowego wątku, zawsze sprawdź czy interesujący Cię temat nie został poruszony wcześniej. Nie zaczynaj tego samego wątku na kilku podforach. Wątki założone w złych działach będą przenoszone do odpowiednich kategorii przez moderatorów.
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
Nie sądzisz że się zagalopowałaś? Uwaga została zwrócona słusznie, temat już był i można go kontynuować. Utrzymanie porządku na tak dużym forum nie jest proste, a gdy przeszkadzają specjalnie sami użytkownicy jest jeszcze gorzej. Obrażanie innych forowiczów to również łamanie regulaminu i netykiety. Okażmy sobie szacunek nawzajem wszyscy, doceńmy pracę Jazzoo. Nie ma się co obrażać także.
Ostatnio edytowane przez Dagmara ; 17-04-2011 o 12:48