Witam,
Mam prośbę do osób, które mają obydwa te otulacze o opinie jak się sprawują na samych wkładach a jak na pieluchach formowanych i jeśli można to proszę o zdjęcie porównawcze.
Mam taki mętlik w głowie, że już sama nie wiem co wybrać.![]()
Witam,
Mam prośbę do osób, które mają obydwa te otulacze o opinie jak się sprawują na samych wkładach a jak na pieluchach formowanych i jeśli można to proszę o zdjęcie porównawcze.
Mam taki mętlik w głowie, że już sama nie wiem co wybrać.![]()
Ostatnio edytowane przez mamapatryka ; 16-04-2011 o 15:46 Powód: poprawka tytułu
mam obydwa i uwazam, ze o wiele lepsze sa flipy. Sa z mieciutkiego pulu i maja bardzo miekkie brzegi ktore nigdy nie obcieraja z babyetta bywa roznie... ja uzywam gł. wkładów i tetry.
www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
www.fotodzieciaki.com
DOULA
![]()
"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"
Mam Flipa i Yette i Flip wygrywa. Przede wszystkim miękkością PULu. Lepiej się dopasowuje.
PUL od Yettki trochę sztywny - może to kwestia wzorów, bo w kieszonkach zauważyłam, że rożne wzory mają różno twarde PULe.
A. i J. (23-06-2010)
Mialam 1 Flipa i 2 BabYetty - zdecydowanie wolałam te drugie, chociaż koniec końców wszystkie wyleciały (zielony Flip wciąż szuka domu). We Flipie denerwowały mnie miliony napek w setkach rzędów. Wrrrr... Nie polubiłyśmy otulaczy.
miałam i jeden i drugi czy raczej 3
Yetta ok, nic mu zarzucić nie mogę ale jednak polecam Flipa - to najlepszy pulowy otulacz jaki można z czystym sumieniem polecić
sprawdzał się i na formowance i na wkładach typu tetra/prefold/ręcznik ikea
ma rewelacyny kztałt i duży zakres regulacji, dzięki czemu świetnie się dopasowywuje