Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: witam z Kobyłki :)

Chustonoszka Awatar kaja28
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie witam z Kobyłki :)

Niedawno zarejstrowałam sie na forum.Zaczęłam się tu rozkręcać i aż wstyd że ominęłam ten wątek Jetem mamą 6 miesięcznej Julci .O chustach przeczytałam w ciąży w książce Zawitkowskiego ale zainteresowałam się w styczniu kiedy córcia zaczęła ważyć więcej mój kręgosłup to odczuwał Namawiał mężą ale kazał mi najpierw przetestować.Wtedy w przychodni poznałam Gosie, która przyszła z synkiem w chuście i zaprosiła mnie do siebie na naukę wiązania.Tak się zakochałam że w najbliższą sobotę wyciągnałam męża do wawy i kupiliśmy tkaną nati.

Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Mężowi też się spodobało noszenie Julci Jeszcze się uczymy bo w zimie tylko w domu używaliśmi w domu i muszę się odważyć na na podbój świata Od niedawna też jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami nosidła bondolino.Sprawdziło mi się już ono w wyprawie pociągiem do wawy Ale sie rozgadałam

Chustonówka
    Miejscowość
    Stalowa Wola

Domyślnie

Ja też dopiero się rozkręcam, mąż też. Mamy nati sunset. Pozdrawiam serdecznie!

Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

my też mamy sunset dzisiaj z Julcią pojechałyśmy w niej do wawy do carfurra na wileński .Były uśmziechy i komentarze ludzie jeszcze nie przyzwyczajeni za małonas widać w chustach

Chustonówka Awatar anabell
    Miejscowość
    Lubin

Domyślnie

Witaj
    ja się jeszcze nie odważyłam wyjść do ludzi z chustą. Obawiam się trochę komentarzy, jakby mały zaczął płakać, już i tak posłuchałam ostatnio podczas wizyty rodziców, że dziecko "spętałam", że na pewno jest mu ciasno itp.
    Ale teraz będzie już w końcu cieplej, więc planuję w tym tygodniu wyjść.

Chustonówka Awatar Malisia
    Miejscowość
    prawie Wawa/ukej

Domyślnie

Witam kolezanke z mojego rodzinnego miasteczka
    Ja w tej chwili niestety na emigracji ale w połowie czerwca zawitam na troszke dłuzej do Kobyłki
    Widziałam że poszukujesz nosidła jakbys miała ochotę przymierzyć to jestem szczęśliwą posiadaczką Manducki i troche mniej ukochanego Bondolino(za to mąż mój je uwielbia i sprzedać nie pozwala)
    Pozdrawiam
    Igoruś(04.2008) , Alusia(05.2010) i Polunia(12.2014)

Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Już jesteśmy posiadaczami bondolino nikt nie sprzedawał więc kupiliśmy nowe.Mój mąż też bardzo je lubi a my z Julcią chyba wolimy chustę

Chusteryczka Awatar Mika
    Miejscowość
    Wa-wa Jelonki

Domyślnie

witaj serdecznie i udanego noszenia aaa na jednej chuście na pewno nie zakończysz

Uprawnienia umieszczania postów