Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: bo jakos sobie musisz radzis biedna

Chustoguru Awatar Karo.
    Miejscowość
    mazowieckie

Domyślnie

Trochę OT - pania, a jaki to wózek? U mnie co prawda drugie dopiero w zamyśle ale niewykluczone że temat się kiedyś pojawi więc podpytuję przy okazji
    Asia - 20.11.2009
    Adaś - 08.03.2012
    Ania - 08.06.2015

Chustoholiczka
    Miejscowość
    miasto

Domyślnie

bebe confort twin club. Fajne jest to, ze ma wbudowany podnozek z tylu i jak mlodsze dziecko jedzie juz w spacerowce, to starszak jak drepcze obok, to moze spokojnie sobie tam stanac i jechac. Moj maly ostatnio to odkryl i bardzo jest z tego zadowolony
    Co do uzalania sie jeszcze dodam, ze nade mna sie tez uzalaja jak jade z dwojeczka wozkiem, wiec nie tylko jak dziecie w chuscie, tylko w ogole - jak ktos tu pisal - babcie sie uzalaja, ze to tak ciezko miec dwojke w ogole, a co dopiero dwojke maluchow, wtedy je grzecznie informuje, ze mam jeszcze jedno

Chusteryczka Awatar Fusia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aniika Zobacz posta
    Ja widzialam, nosza najczesciej na boku dzieci juz siedzace. Jednak i one zarzucaja noszenie. Coraz czesciej widuje zebrzace cyganki z dziecmi w wozkach.
    bo one na chuste zbierają
    Żona Damiana. Matka Róży(28.10.2009), Anieli(1.03.2011) i Łucji13.06.2013
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Chustonówka

Domyślnie

To moje babcie jakieś dziwne, bo nic a nic mnie nie żałują. Tata tylko czasem

A ja wtedy zanim pomyślę już mówię, że nie jest tak źle, a zaraz potem faktycznie zaczynam tak myśleć i od razu mi jakoś lżej i lepiej

Uprawnienia umieszczania postów