Pokaż wyniki od 1 do 20 z 24

Wątek: bo jakos sobie musisz radzis biedna

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar dankin-82
    Miejscowość
    Lubin

Domyślnie

qrcze coś z tymi babciami jednak jest we środę byłam z u onkol. i miałam zamotaną Kropkę a Kulka szła obok, no babcie o mało z kapci nie wypadły żeby mi zrobic i w kolejce natychmiast byłam pirwsza
    Generalnie ten tekst bardzo często słyszę
    K mama Kulki i Kropki

„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.

Domyślnie

Ja też! ostatnio idę z małym w chuście, a młoda na laufradzie jedzie, a babka nas zaczepia i mówi z politowaniem: "I co, w wózku nie chce siedzieć?", Ja na to, że on chętnie, ale ja nie chcę by on siedział. Spojrzeli się na mnie jakoś dziwnie, razem z panem, z którym rozmawiała. A pan nagle: "yyyy.... a gdzie ten rower ma pedały?" no ja to już u mnie mega odmieniec jestem... dziecko na plecach noszę "jak cyganka" (nigdy nie widziałam cyganki w chuście, skąd to się bierze? ), dzieci biedne na rowerkach bez pedałów puszczam... eh...
    Zuzia (11.2007) Antoni (06.2010)

Chustomanka Awatar Aniika

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez julcia87 Zobacz posta
    dziecko na plecach noszę "jak cyganka" (nigdy nie widziałam cyganki w chuście, skąd to się bierze? ), dzieci biedne na rowerkach bez pedałów puszczam... eh...
    Ja widzialam, nosza najczesciej na boku dzieci juz siedzace. Jednak i one zarzucaja noszenie. Coraz czesciej widuje zebrzace cyganki z dziecmi w wozkach.

Chustomanka Awatar Magdailena
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aniika Zobacz posta
    Ja widzialam, nosza najczesciej na boku dzieci juz siedzace. Jednak i one zarzucaja noszenie. Coraz czesciej widuje zebrzace cyganki z dziecmi w wozkach.
    Ja widuje cyganke w wisiadle...
    Moje dzieci:
    Ania - 2003
    Wojtek - 2010

Chustoholiczka Awatar aginia
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

A myślałam, że to tylko moja babcia taka współczująca Dzieci trójka, najstarszy prawie ma 7 lat więc raczej nowicjuszem nie jestem ale moja babcia regularnie dzwoni i pyta czy mam co jeść i czy biedna obiad ugotowałam, a jak mąż wyjezdza i zostaję sama to już w ogóle jej się to nie mieści, że z głodu nie umieramy Choc o dziwo pieluchy wielo nie zrobią na niej żadnego wrażenia
    Kuba - 2004, Jaś -2006, Franio -2011 i Józio 2014

Chustomanka Awatar Magdailena
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez julcia87 Zobacz posta
    Ja też! ostatnio idę z małym w chuście, a młoda na laufradzie jedzie, a babka nas zaczepia i mówi z politowaniem: "I co, w wózku nie chce siedzieć?", Ja na to, że on chętnie, ale ja nie chcę by on siedział. Spojrzeli się na mnie jakoś dziwnie, razem z panem, z którym rozmawiała. A pan nagle: "yyyy.... a gdzie ten rower ma pedały?" no ja to już u mnie mega odmieniec jestem... dziecko na plecach noszę "jak cyganka" (nigdy nie widziałam cyganki w chuście, skąd to się bierze? ), dzieci biedne na rowerkach bez pedałów puszczam... eh...
    toś mi humor poprawiła

chusta z firanki, rower - bez pedałów - ze smietnika
    Moje dzieci:
    Ania - 2003
    Wojtek - 2010

Uprawnienia umieszczania postów