Ooo, jak w sklepie są, to może moje też już wysłali![]()
a ja juz mam - zaraz idzie do kąpieli
pięeeekne są
no niestetygrubością to one nie grzeszą
zobaczymy co się będzie działo po zamotaniu
Zresztą ostatnimi czasy u didka albo lniane obrusy albo pajęczynki :/
mam nadzieję, że chociaż przez lato dadzą radę paskudy z naszymi klockami![]()
po 10min w domu wiele nie jestem w stanie powiedzieć, ale chyba nie taka straszna cienizna jak ją malują
![]()
sliczna, prawda?ja uwielbiam swoja strasznie, tym bardziej, ze cienka!
piękności...
już nie mogę się swoich doczekać![]()
nie mogłam się oprzeć i szaliczek z nautilusów zamiast chusty sobie sprawiłam,cuudne kolory zakochałam się na zabój szkoda że takie cieńkie![]()
o i fotka jest
![]()
Ma ktoś slimczki na zbyciu albo chociaż pożyczyc?
Właśnie do mnie doszły aqua ślimakiSą bossskie - to kolor ciepłego morza. Ani niebieski, ani zielony, także nie turkusowy
To pierwsza chusta w której zakochałam się od pierwszego wejrzenia i dziękuję sheanie, że mi ją sprzedała
Edit:
Okazuje się, że jest kolor morski:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Barwa_morska
![]()
no boskie, boskie... to jedna z niewielu chust, za jaką tęsknie, cudowna, miękka, samowiążąca, śliczna
starsza siostra - 08.08.08, młodsza siostra - 06.10.10
-----------------------
Instruktorka Masażu Shantala, Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci (lubuskie, Zielona Góra); www.nowoczesnerodzicielstwo.com.pl
Olmis, ja miałam chyba od Ciebie?
Poleciały i chyba też będę tęsknic, ale mam ochotę na inne rzeczy. I jednak długość mnie pokonała. Choć mąż zadowolony był :d
Lauron(Smo)12.06.2010, Bruno(Gadzinka)
12.01.2012
starsza siostra - 08.08.08, młodsza siostra - 06.10.10
-----------------------
Instruktorka Masażu Shantala, Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci (lubuskie, Zielona Góra); www.nowoczesnerodzicielstwo.com.pl
Ha, no ja się nanosiłam młodego w kieszonce. Nawet kangura wiązałam, choć zawijałam się dookoła. Młody za mały na inne plecaki, ja ich nie umiem, a uczyć na Laurze sie już nie da, bo ona wszystko sama. W prosty czy MT ją wrzucę, ale tyle.
Ale kolorystycznie i dociągająco ta chusta to cud. Wspaniała dla maluszków, ale L. też w plecaku niosłam i też ok, ale ona ma 9kg...więc to nie jest ciężar.
Lauron(Smo)12.06.2010, Bruno(Gadzinka)
12.01.2012
Ale nawet nie wiecie, jak Izka była zauroczona tą chustą-zobaczyła ją w formie kółkowej i... przepadła dla ślimaków.
Tak, to był strzał Amora.
oj tak tak
tęskno mi do nich
ale sobie ich już nie kupię![]()