Posadzić ją na skraju fotela, łóżka, a samemu prawie usiąść, klęknąć, na podłodze przed nią, plecami do dziecka.
Posadzić ją na skraju fotela, łóżka, a samemu prawie usiąść, klęknąć, na podłodze przed nią, plecami do dziecka.
zrob tobolek i siup na plecy
wcale nie jest to takie trudne![]()
ja na poczatku robilam to nad lozkiem![]()
Maja 16.08.2009
Pola i Lena 04.06.2013
a wrzucacie dziecko już z chustą? (na razie tylko przyglądałam się instrukcjom do Nati, a tam zarzuca się dziecia z chustą)
tak wrzucasz juz z chusta
ja robie tak ze rozkladam chuste na kanpie np sadzammaje na srodku zbieram amterial do jednej reki a druga tak wstepnie "dociagam" ja zarzucam przez prawe ramie wiec daje tak ze prawa reka trzymam chuste blizej dziecka lewa dalej i tak jak tobolek zarzucam na plecy i prawa reka caly czas trzymam a lewa rozkladam nozki i pomagam sobie przy przekladaniu jednej poly chusty nad glowa na drugie ramie a potem juz tylko podociagac i juz
brzmi skomplikowanie alebardzo to proste
ale najlepiej na zywo zobaczyc jak to wyglada![]()
Maja 16.08.2009
Pola i Lena 04.06.2013
najpierw przyzwyczajam sie do podnoszenia go za raczki nad moja glowe, potem go na chwile kladlam na plecach, moich oczywiscie, trzymajac za raczki caly czas. Jak sie z tym oswoilam, to cwiczylam razem z chusta. Dopiero jak pewnie i spokojnie wychodzilo mi zarzucanie, a synek przestal na plecach podskakiwac to dociagalam chuste i wiazalam. Zaczynalam od plecaka prostego. Wiekszy problem mialam ja (psychiczny) niz on.