Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Kieszonka - proszę o zerknięcie wprawnym okiem.

Mieszany widok

Chustonówka Awatar anabell
    Miejscowość
    Lubin

Domyślnie

Dzięki, nie byłam pewna co i jak. Teraz przynajmniej będę odważniej do tego podchodziła.

Cytat Zamieszczone przez Aga Zobacz posta
    potraktuj wiązanie chusty jak proces ubierania dziecka, podczas ubierania dzieci też marudzą, a potem zasypiają.
    Racja... tu chyba jest pies pogrzebany - naczytałam się, jaka to chusta jest świetna dla matki i dziecka, jak wiele ułatwia i gdzieś tam w podświadomości pewnie powstało mi przekonanie, że dziecko już przy wkładaniu do chusty powinno popaść w magiczny błogostan.
    A synek mój jest trudnym typem - neurotyczny i wrażliwy, więc i tak powinnam się cieszyć, że nie wrzeszczy jak obdzierany ze skóry

Chustomanka Awatar Kasia
    Miejscowość
    Düsseldorf, Niemcy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez anabell Zobacz posta
    Racja... tu chyba jest pies pogrzebany - naczytałam się, jaka to chusta jest świetna dla matki i dziecka, jak wiele ułatwia i gdzieś tam w podświadomości pewnie powstało mi przekonanie, że dziecko już przy wkładaniu do chusty powinno popaść w magiczny błogostan.
    Bo tyle razy powtarzane "chusta jest dobra na wszystko" musi byc samospelniajaca sie przepowiednia, hihi!
    A sprobuj podczas wkladania malucha zwrocic uwage na to, jak oddychasz - on doskonale czuje, gdy jestes spieta. Inna rzecz, ze z kazdym razem lepiej bedzie Ci szlo zajrzyj do skrzynki - masz ode mnie priva.
    Kasia z Chustomanii *

*Chustomania ® - portal dla rodziców i szkolenia dla doradców noszenia

Uprawnienia umieszczania postów