Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: Same mądrości niedouczonego pismaka - "Kropka tv"

Chusteryczka Awatar AS

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ankamk Zobacz posta
    czego oczekiwać od laików
    mnie ręce opadły jak znajomym zrobiłam pokaz chustowy, opowiadałam też o nosidłach i co? jakiś czas później widzę zdjęcie dumenego taty w wisiadle, dziecko przodem do świata...
    Widać autorytetem to musi być wszystko poparte - mój sukces z zachustowaniem sąsiadki wypalił, jak jej na bioderka ortopeda zalecił to samo, co jej mówiłam: że wiązanka, że w pionie, że symetria, że nie kółkowa i nie w pozycji kołyski. Podobnie jak pisała Karo_B, musi być profesjonalnie przygotowany i wprowadzony temat. Inaczej ciężka sprawa.
    Ania - dawniej AS_MS_?, mama MichuChichu 22.11.2008 i Manfreda-Mandziuka vel Borysa Szyca 28.10.2010
    i

ChustoTata Awatar allad
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

My się właśnie szykujemy na batalię w szpitalu, bo nie chcemy się zgodzić na dokarmianie naszej drugiej pociechy I szczepić też nie będziemy w szpitalu. Chustę też pewnie weźmiemy, chociaż nie wiem czy będzie jak używać No ale jak mamy być "gwiazdami", to dziwactw nie może zabraknąć.
    Tylko jeszcze powinniśmy pod ten szpital jaguarem, albo jakimś porsche podjechać, ale obawiam się że tak szybko mi odpowiedniego modelu w salonie nie dostarczą, a obecnie niestety nie dysponuję żadnym takim
    Andrzej tata Julki (17.03.2008) i Alicji (20.04.2011)

Chustofanka Awatar malutk_a
    Miejscowość
    kraków

Domyślnie

allad to oni was tam zjedza jak wy z czyms taskim wyskoczycie, wezma was za wariatow

limuzyne z szoferrerm szybciej zalatwisz

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

Ja do lokalnej biedronki zachustowana od dwóch lat chadzam i same ochy i achy słyszę - ciekawe czy teraz to sie zmieni
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Chustofanka Awatar opiuuum
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Ja rozumiem, że byle jaki pismak, smarujący artykuły w gazetce telewizyjnej, nie wie o czym pisze zachwalając wisiadła. Pisanie głupot to częsta praktyka w takich gazetkach.
    Natomiast wkurza mnie, że lekarze, pediatrzy, takie, za przeproszeniem, pierdoły o wisiadłach opowiadają. Osobiście spotkałam się z ortopedą, który zalecał mi szerokie pieluszkowanie Jagody, jednocześnie odradzając noszenie w chuście.

Chusteryczka Awatar skybear
    Miejscowość
    nad polskim morzem

Domyślnie

ja sie w sumie przyzwyczailam do takich kwiatków,bo co rusz widzę jak różnej maści specjaliści od siedmiu boleści piszą takie rzeczy,ale lekko podkur... mnie fakt,że oni pisza to z takim przekonaniem ,za nic mając badania, nawet podstawowe fakty na logikę np. jak może byc dobre zwisanie i tym samym uciskanie krocza??
    net mi znów zabrali...

Chusteryczka Awatar Truscaveczka
    Miejscowość
    Podkarpacie

Domyślnie

Mnie pytała o chusty pediatra, ordynatorka neonatologii, przy okazji kontroli bioderek Młodego. Zrobiłam jej wykład i wysłałam tu
    Ale - kurczę - lekarze mogliby jednak trochę się interesować samodzielnie...
    Za to w szpitalu w lutym nikt się chuście nie dziwił, zebrałam za to milion uśmiechów
    Sarcasm helps keep you from telling people what you really think of them.
    Dziergam Pichcę Ględzę Tłumaczę

Chustonoszka Awatar budzynskamila
    Miejscowość
    Pojezierze Drawskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allad Zobacz posta
    Tylko jeszcze powinniśmy pod ten szpital jaguarem, albo jakimś porsche podjechać, ale obawiam się że tak szybko mi odpowiedniego modelu w salonie nie dostarczą, a obecnie niestety nie dysponuję żadnym takim
    To proponuję jakiegoś Jaguara wśród chust... z alpaką albo jedwabiem
    Jasiek 11.08.2000 Marysia 21.10.2010
    http://patchworknadstawem.blogspot.com/

Uprawnienia umieszczania postów