Pokaż wyniki od 1 do 20 z 28

Wątek: Same mądrości niedouczonego pismaka - "Kropka tv"

Mieszany widok

Chustofanka
    Miejscowość
    Skierniewice

Domyślnie Same mądrości niedouczonego pismaka - "Kropka tv"

Nie wiem gdzie to zamieścić.Wczoraj przegladałam gazetkę z programem tv - taką z Biedronki - "Kropka tv" czy jakos tak.
    I trafiłam na "mądry artykuł" nt. noszenia. Teraz była taka, ze najfajniejsze są nosidła sztywne - bo dziecko przodem nosić można, a już w ogóle nosidła ze stelażem najlepsze na dłuzsze wyprawy. Wspomniano też o nosidełkach miękkich, jako alternatywie dla chust modnych wśród amerykańskich gwiazd , ale wg autora nadają sie tylko na krótkie wyjścia.
    Mama Marty (12.03.2005) i Ewy (21.01.2010)

Chusteryczka Awatar Fusia

Domyślnie

-?
    Żona Damiana. Matka Róży(28.10.2009), Anieli(1.03.2011) i Łucji13.06.2013
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Chustofanka Awatar nadia.r
    Miejscowość
    Warszawa-Białołęka

Domyślnie

Niestety, ale przez jeszcze bardzo długo, takie teksty będą się pojawiały;/Świadomość dotycząca noszenia dzieci wśród wielu ludzi jest niewielka. Pocieszające jest to, że temat dotyczący noszenia (i wiele innych), co raz częściej występuje w telewizji, co by ludzie mogli zobaczyć, a następnie zweryfikować to w praktyce

Chustomanka
    Miejscowość
    Czeladź/Sosnowiec

Domyślnie

no to dziewczyny, możemy być dumne, że dzielimy trend z amerykańskimi gwiazdami

Chustofanka Awatar margolia
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

dumne i szczęśliwe

uważam się za oświeconą szczęściarę że na czas dowiedziałam sie o chustach i innych "zdrowych" nosidłach...

a reszty nieoświeconej jest mi żal...ale z wiatrakami walczyć nie chce mi się

Chusteryczka Awatar AS

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez margolia Zobacz posta
    dumne i szczęśliwe

uważam się za oświeconą szczęściarę że na czas dowiedziałam sie o chustach i innych "zdrowych" nosidłach...

a reszty nieoświeconej jest mi żal...ale z wiatrakami walczyć nie chce mi się
    A więc co robisz, żeby wiatraki oświecić? Nic. Zanim trafiłam tutaj, też byłam "nieoświeconą resztą". Ludzie po prostu nie wiedzą, nie znają innych rozwiązań: chust, miękkich nosideł, itp.
    Kto chce nosić, będzie nosił i znajdzie informacje, ale autor artykułu istotnie się nie popisał w naszych oczach
    Ania - dawniej AS_MS_?, mama MichuChichu 22.11.2008 i Manfreda-Mandziuka vel Borysa Szyca 28.10.2010
    i

Chustonówka
    Miejscowość
    Stalowa Wola

Domyślnie

Wkurzające jest to, że przez takich "dziennikarzy" znajdzie się grupa ludzi, którzy właśnie na nas będą patrzeć jak na ufo. Mam tylko nadzieję, że nikt w wisiadle nie zacznie nosić przeczytawszy tę gazetkę.

Uprawnienia umieszczania postów