Chce mi się takiego wełniaka gatkowego, ekskluzywnego jak Kissas albo LANAcare. I disany zwyczajnej mi się che. Ale w Polsce nigdzie nie ma.
Ktoś kupował za granicą gdzieś? Polecicie jakiś sklep?
Chce mi się takiego wełniaka gatkowego, ekskluzywnego jak Kissas albo LANAcare. I disany zwyczajnej mi się che. Ale w Polsce nigdzie nie ma.
Ktoś kupował za granicą gdzieś? Polecicie jakiś sklep?
syn 2007, córka 2010, syn 2016 Mamine na fb PituPitu
ja też marzę o lanacare i chyba go w końcu zamówię. sklepów które wysyłają ze stanów do europy to i tak jest niewiele, więc wybór sklepów tak czy siak niewielki, a ceny wszędzie takie same.
Ania z ekobaby sprowadzala, ale nie wiem czy nadal ma....
GAJENKA-23.12.08
Certyfikowany Doradca noszenia ClauWi®
mama-donna, ja też napiszę pw
Ja kupowałem na ebayu angielskim! Tylko trzeba wchodzić przez brytyjska stronę a nie przez Polska. No i co do kosztów przesyłki trzeba się i indywidualnie ze sprEsdwca dogadać.
ja mieszkam w uk ale na ebayu jeszcze lanacare nie widziałam- a poluję od jakiś 3 m-cy.
Ja kupiłam gatki welniane disany u chyba irlandzkiego sprzedawcy! Ale to było już jakiś czas temu wiec nie wiem czy jeszcze są dostępne!
Kista disana to może i jest, ja szukałam lanacare.
Sonata M-ka kosztuje $45
oj, to disanę ewentualnie mogłabym nabyćNa ebayu, widzę, ze są.
Ja sobie ostatnio kupilam otulacz disany. Nigdy nie mialam welniakow ale wkurzylam sie na otulacze Motherease bo ucieka miedzy zapieciamiTakze na razie opinii nie mam ale jestem w uk wiec jak cos wypatrzycie dla siebie na necie to chetnie kupie i posle.
![]()
Edyta, Mama Zosi w Niebie 09.08. ['] oraz Kacperka 16.06.10. i Mateuszka 07.09.12.