Pokaż wyniki od 1 do 12 z 12

Wątek: Wybór

Chusteryczka Awatar IwontaG
    Miejscowość
    Sandomierz

Domyślnie Wybór

No i stało się padł mi telefon, padł i nieżyje, z tego "nieszczęścia" tyle dobrego, że akurat kończy mi się umowa z operatorem i mogę dostać nowy. I padło pytanie z ust M. kochanie jaki chcesz tel? Czy chce tel za prawie 300, ale full wypas, czy jakiś inny, pytam więc czy jak wybiorę jakiś za 1 zł to da mi te 300, a on na to, że w sumie jak wybiorę inny (bardzo był nipocieszony, że taką możliwość przewiduję) to może mi dać te pieniądze, bo i tak mały być przeznaczone na mnie (miły bardzo ).
    I chyba sobie kupię jakąś fajną kółkową tylko jaką?

Chusteryczka Awatar kajkasz1
    Miejscowość
    Chojnice

Domyślnie Re: Wybór

Kurde, a mój powiedział, że jak chcę wypasiony to sama muszę sobie dołożyć. W końcu "sprezentował" mi te dodatkowe 70 zł w postaci telefonu, a ja ...
    niewdzięczna ...
    po tygodniu utopiłam komórkę w kiblu
    (poprzednią po miesiacu uszkodziłam i pękły dwa wyświetlacze - komórka za 1 zł kosztowała ponad 200 po naprawie)
    Kajka, żona Macieja, blogująca mama trzech synów - stary blog , nowy blog

sylwik
    Guest

Ja jak utopilam kom w kiblu (nosilam w tylnej kieszeni) to ja szybko wyciagnelam i zaczelam szorowac mydlem pod bierzaca woda......
    M do dzis sie ze mnie smieje.....

Chusteryczka Awatar kajkasz1
    Miejscowość
    Chojnice

"Mydłem, zabijemy go mydłem ... Fooooooor you!"
    Dobre!

Mój się już nie śmieje, mój warczy ...
    Kajka, żona Macieja, blogująca mama trzech synów - stary blog , nowy blog

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez sylwik
    Ja jak utopilam kom w kiblu (nosilam w tylnej kieszeni) to ja szybko wyciagnelam i zaczelam szorowac mydlem pod bierzaca woda......
    he he he...
    Mojemu M. ostatnio komórka wpadła do miseczki z wodą ale szybko ją rozkręcił, wysuszył i następnego dnia działała jak nowa.
    Największe szczęście- moja Hanulka ur. 03.06.2008,
    sprawdziłam swoje BMI, i wyszło mi że jestem za niska...

Chusteryczka Awatar witbor
    Miejscowość
    Toruń

Ja mam zawsze telefony za złotówkę (teraz już trzeci idzie) - przynajmniej mi nie żal jak dzieci go gryzą, a telefony te, choć badziewne, jednak 2 lata wytrzymują
    Tylko od tego, który mam teraz popsuła się ładowarka, więc kupiliśmy nową za 20 pln i też się już prawie zepsuła
    Mnie kiedyś do sedesu wpadły okulary (kupione w Vision Express - badziewne jak te telefony za zeta). Z nosa mi spadły, jak się pochylałam, żeby wytrzeć dziecku pupę. I jeszcze, żeby u mnie w domu to się stało, to pół biedy, ale rzecz miała miejsce w Realu Wyciągnęłam te okulary, wymyłam i wytarłam, ale nie założyłam zanim ich nie wyparzyłam w domu
    Wanda, mama Zofii, Malwiny, Mai, Franka, Antka, Marysi i Józefka oraz Anieli (6tc) i Szymona (17tc)

Chusteryczka Awatar IwontaG
    Miejscowość
    Sandomierz

Mój telefon zapluła Karolina aż styki zaśniedziały, nie zauważyłam kiedy go dopadła, moja wina bo zostawiłam na ławie, jak go znalazłam to był tak zapluty że aż z niego kapało. Nie dał się uratować.
    W sumie dobrą robotę zrobiło dziecko, bo będzie i telefon i chusta

Cytat Zamieszczone przez sylwik
    Zaplułam monitor

Chusteryczka Awatar april
    Miejscowość
    Im lepszy koń, tym na niego wiecej nakladają.

Ja dzięki temu, że kończyła się moja umowa i chcieli dac mi nowy telefon za co szybko złapał się mój maż mam ergo i konia na biegunach wypaśnego dla Barcia Bierz kasę i inwestuj

Chustomanka Awatar comega
    Miejscowość
    Poznań

A autorka postu spytała tylko:
    Cytat Zamieszczone przez IwontaG
    I chyba sobie kupię jakąś fajną kółkową tylko jaką?

Chustofanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

A ja ciągle jestem upominana przez M, że noszenie telefonu w tylnej kieszeni to beznadziejny pomysł A mnie tak wygodnie! Dobrze, że nie jestem jedyna. I jeszcze nic nie utopiłam Niestety dałam się przekonać do telefonu-nie-za-złotówkę. A miałabym pół chusty, albo zabawkę dla dziecka.
    R. 2007; J. 2009

Chustopróchno Awatar Budzik

A ja mam zawsze telefon po m.

Chusteryczka Awatar andziulindzia
    Miejscowość
    Łódź

A ja popięciu latach korzystania ze swojej starej nokii kupiłam fullwypas komórke za 50 zł. I jestem baaardzo zadowolona. A komórkę noszę w "skarpecie" własnoręcznie zrobionej z resztki włóczki

Andzia
    Moje ulubione ekoforum

tylko nudne kobiety mają nieskazitelne czyste domy

Uprawnienia umieszczania postów