Pokaż wyniki od 1 do 20 z 66

Wątek: pierwszy nocnik-Rotho?

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar sniegga
    Miejscowość
    tonące miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wiki100 Zobacz posta
    jesteś taka szczupła czy nocnik taki wielki?
    Tosia 23.07.2012
    Michaś 16.01.2015

Domyślnie

Moja mała dziewczynka dostała różowy z klapą, z misą na wkładanie ze sklepu "maluch" za 27 zł!

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pilotozyrysa Zobacz posta
    Moja mała dziewczynka dostała różowy z klapą, z misą na wkładanie ze sklepu "maluch" za 27 zł!
    rotho?

Chusteryczka Awatar maroussia
    Miejscowość
    Warszawa - Wesoła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mi. Zobacz posta
    rotho?
    A moja obraziła się na Rotho i każdy inny. Mi, jak długo czekać, aż się odbrazi? Nie sadzać jej póki co, jak mówiłaś? Chyba, że spróbuję z nakładką, oczywiście Rotho. Tez kupiłam.

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maroussia Zobacz posta
    A moja obraziła się na Rotho i każdy inny. Mi, jak długo czekać, aż się odbrazi? Nie sadzać jej póki co, jak mówiłaś? Chyba, że spróbuję z nakładką, oczywiście Rotho. Tez kupiłam.
    ja tam nie wiem, ale ja bym odpuściła. to jest jakiś piekielnie, piekielnie wrażliwa sprawa.
    wokół mnie plaga nawykowych zaparć...

Chustofanka

Domyślnie

czy ten nocnik rotho bedzie tez dla wiekszego dziecka?, bo większosc jest opini, ze super dla małego dziecka, mam na mysli 1,5 roku chłopca dosyc duzego i grubaska 14 kg wazy

Chustonoszka Awatar aknytsuj
    Miejscowość
    Wroclaw

Domyślnie

Dzięki temu wątkowi kupiliśmy nocniczek rotho. Mały chyba zadowolony bo choć ledwo siedzi to mu się podoba i był już pierwszy sukces

Chustomanka
    Miejscowość
    Trójmiasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kate18 Zobacz posta
    czy ten nocnik rotho bedzie tez dla wiekszego dziecka?, bo większosc jest opini, ze super dla małego dziecka, mam na mysli 1,5 roku chłopca dosyc duzego i grubaska 14 kg wazy
    będzie dla większego dziecka - mój niespełna trzylatek z niego korzysta (choć szczupły, waży 15 kg)

J. 2010, W. 2013, A. 2021

Chustoguru Awatar Pat
    Miejscowość
    Warszawa-Białołęka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mi. Zobacz posta
    ja tam nie wiem, ale ja bym odpuściła. to jest jakiś piekielnie, piekielnie wrażliwa sprawa.
    wokół mnie plaga nawykowych zaparć...
    Oj, tak. Niestety, jak rodzic chce za szybko, to różnie się to kończy i bywa, że problemy ciągną się latami. Drażni mnie robienie z nocnikowania wyścigów.

Co do nocnika - u nas Ikea rulez Do niedawna były nawet dwa, ale jeden miał wypadek - zrobił się odprysk i starszy nim wzgardził

Chustofanka

Domyślnie

A mój synuś zrobił dziś pierwszą kupkę do nocniczka najzwyklejszego na świecie za kilka złotych po starszej siostrze wszyscy byli z niego dumni i on sam z siebie tez był.
    fajnie było by gdyby już zaczął załapywać o co chodzi ma 21 miesięcy niechby chociaż cięższe sprawy tam załatwiał.Nie mam jakieś presji na szybkie odpieluchowanie (sporo kosztował mnie stosik i jeszcze się nim nie nacieszyłam)ale jednak próbuję i cieszęsiebo nocnik omijany bardzo szerokim łukiem spełniać zaczyna swą funkcję.
    Oglądałam jednak zdjęcia nocnika o którym piszecie i faktycznie wygląda imponująco ale też i kosztuje 30zł za coś z czego syn będzie korzystał rok czy dwa no nie wiem z drugiej strony co ma powiedzieć ktoś kto za grający nocnik Fischer Price płaci 200-300 i korzysta tyle samo.Patrząc z tej perspektywy pewnie warto tylko ja mam dwa to trzeci nie jest mi potrzebny.
    BASIA(20.01.2000)Ania(04.09.2009)Jaś(05.10.2011)

Uprawnienia umieszczania postów