Pokaż wyniki od 1 do 20 z 66

Wątek: pierwszy nocnik-Rotho?

Mieszany widok

Chustomanka
    Miejscowość
    "Kozia Wólka" we Włoszech/Poznań

Domyślnie

Podbijam temat, bo kupiłam to cudo i powiem jedno: to jest mercedes (jaguar, volvo, saab - każdy sobie wybiera odpowiednią wersję ) wśród nocników! I pomyśleć, że ja męczę Cecylkę od 2 miesięcy innym nocnikiem, który wydawał się mały, ale pupa i tak jej wpadała do środka, a poza tym jest niewygodny. Natomiast z tego co widzę - Rotho jest b. wygodny i stabilny. Przyłączam się do peanów na cześć nocnika

Chustomanka Awatar anitanelka
    Miejscowość
    Konin

Domyślnie

No to czekam na przesyłkę... a ciesze się jakbym nie wiem co szło

Chustofanka Awatar Pastela
    Miejscowość
    lubuskie

Domyślnie

mam i polecam bo jest super w koncu zawartosc pozostaje wewn. bo nie jest wywrotny.
    mamy przezroczysty wiec widac czy zawartosc juz jest heh sprytne
    Wiktor lipiec 2007r. i Zosieńka 11 marzec 2011r.

Chustofanka Awatar trzya
    Miejscowość
    obecnie Opole

Domyślnie

my mamy jasny zielony tez jestesmy zadowolone z niego, stabilny, nie wywrotny, OK!

Chustonówka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Lenkę wysadzam na nocniczek ok baby, bardzo fajny dla maluszka, mam go jeszcze po starszych córkach http://allegro.pl/ok-baby-nocnik-rel...185476731.html
    Najmłodsza 31.10.2012

Chustofanka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

jaki odgrzebany wątek pozdrawiam fanklub rotho

Cytat Zamieszczone przez Basia-75 Zobacz posta
    bardzo fajny dla maluszka[/URL]
    Dla 6-miesięcznego maluszka to mi się on wydaje monstrualnie duży... Na zdjęciach producenta też pokazane są już spore dzieciaki. Czy to na pewno taki masz nocnik?
    We're on a road to nowhere. Come on inside...

Chustomanka
    Miejscowość
    "Kozia Wólka" we Włoszech/Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paulinina Zobacz posta

Dla 6-miesięcznego maluszka to mi się on wydaje monstrualnie duży... Na zdjęciach producenta też pokazane są już spore dzieciaki. Czy to na pewno taki masz nocnik?
    My zaczynaliśmy właśnie z Rotho, kiedy córka miała 6 miesięcy, a jest dzieckiem, które mieści się "w normie" (czyli ani mała ani duża) i nocnik zdał doskonale egzamin jeśli chodzi o małą pupę. Rotho jest też fajny bo jest bardzo stabilny.

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

u nas okazało się, że Duży zaraził Małego nocnikowaniem i rotho pasuje również na drobniutkiego Małego od paru (ale nie wielu!) miesięcy.

Chustonówka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Przy starszych córach miałam taki dodatkowo tradycyjny nocnik i właśnie ten okbaby mniejszy był, teraz wysadzam młodą i nie jest duży, dla niej w sam raz, nóżki jeszcze za bardzo nie dotykają do podłoża, jak tym dzieciom nadjęciach. Dla mnie jest lepszy, bo niższy z przodu i ma zaokrąglone, owalne krawędzie. Zresztą teraz będę zamawiać, żeby do teściów i na wieś nie wozić to sprawdzę
    Najmłodsza 31.10.2012

Uprawnienia umieszczania postów