Czy ktoś używa tego nocnika? (http://ekobaby.pl/sklep.php?cat=16&id=292&ec=0). Synka wysadzam nad miską, ale zaczyna już siadać i rozglądam się za nocnikiem. Tylko większość wydaje się taka duża...Ten wygląda stabilnie.
Czy ktoś używa tego nocnika? (http://ekobaby.pl/sklep.php?cat=16&id=292&ec=0). Synka wysadzam nad miską, ale zaczyna już siadać i rozglądam się za nocnikiem. Tylko większość wydaje się taka duża...Ten wygląda stabilnie.
J. 2010, W. 2013, A. 2021
Też się nad nim zastanawiałam. W końcu nie kupiłam, ale chętnie zobaczę co inni o nim sądzą. KaiDo, a ile miesięcy ma twój synek?
Arta, widzę, że nasze dzieci to niemal rówieśnicy
Mój ma niespełna 7,5 m-ca.
tak, my mamy bardzo go polecam, po pierwsze ten otwor nie jest duzy co mialo znaczenie bo Wero jest drobniutka i do wiekszosci wpadala, wiec po zrobieniu cala pupa mokra albo brudna. Po drugie dosc wysokie to oparcie i sam nocnik wiec bardzo jej wygodnie nie musi podkurczac nozek, a i uzywamy juz prawie rok. Wlasnie od Ani kupowalam
Weronika 04.06.2009 i Antosia 13.08.2011
szczerze polecam ten nocniczek,dziecko siedzi stabilnie,malutki otworek na pupcię,nie chwieje się jak inne,ma pod udkami takie jakby zmatowienie,żeby się ciałko nie przyklejało,dla nas najlepszy nocnik pod słońcem![]()
Nocniczka jeszcze nie próbowałam ale mam zamiar kupić jak tylko Alek będzie siadał.
Jak zauważysz na zdjęciu nocniczka przy oparciu jest takie wgłębienie na którym można posadzić i oprzeć takie malutkie dopiero co siadające dzieciątko więc nie potrzeba sadzać na całym otworze tak jak w normalnych nocnikach. Kiedyś ktoś mi tak tłumaczył jak pytałam o ten nocnik.
No ale to może ktoś kto użytkuje nocniczek wypowie się czy rzeczywiście to zdaje egzamin.
baardzo fajny, mamy granatowy i jest super, Hanka nosi go po całym domu i używa jako krzesełka nawet![]()
ooo super ten nocniczek, szkoda że Wiki takiego nie miał - a miał w sumie ze 4 nocniczki i żaden nam nie pasił do końca. Ten jest godny uwagi i pewnie kupię go dla Zosi za pol roku.
Wiktor lipiec 2007r. i Zosieńka 11 marzec 2011r.
w sumie poprzedniczki już napisały... my mamy i sprawdza się super, jest b. stabliny i chyba wygodny. Synek mimo że drobny (a wysoki) lubi na nim siedzieć. Polecam
![]()
A. 5.2010, M. 5.2012, A. 9.2016, M. 9.2016
Dziękuję za wszystkie opinie. Ten nocnik od razu wpadł mi w oko, ale chciałam jeszcze popytać już z niego korzystających![]()
to ja mam jeszcze pytanie czy on jest wyższy niż standardowe nocniki. mój mały łobuz właśnie rozwalił swoje grające cudo i rozglądam się za kolejnym (a mam wrażenie ze wyższy byłby lepszy)
Damian 07.01.2005
Maciek 07.09.2009
Tomek 17.04.2014
Jaś 15.01.2013 [']
1% Maciek
https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572
uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny
wedlug mnie wyzszy i dziecko nie musi tak dziwnie podkurczac nozek
Weronika 04.06.2009 i Antosia 13.08.2011
Podbijam temat, bo kupiłam to cudo i powiem jedno: to jest mercedes (jaguar, volvo, saab - każdy sobie wybiera odpowiednią wersję) wśród nocników! I pomyśleć, że ja męczę Cecylkę od 2 miesięcy innym nocnikiem, który wydawał się mały, ale pupa i tak jej wpadała do środka, a poza tym jest niewygodny. Natomiast z tego co widzę - Rotho jest b. wygodny i stabilny. Przyłączam się do peanów na cześć nocnika
![]()