mam i polecam bo jest superw koncu zawartosc pozostaje wewn. bo nie jest wywrotny.
mamy przezroczysty wiec widac czy zawartosc juz jest heh sprytne
mam i polecam bo jest superw koncu zawartosc pozostaje wewn. bo nie jest wywrotny.
mamy przezroczysty wiec widac czy zawartosc juz jest heh sprytne
Wiktor lipiec 2007r. i Zosieńka 11 marzec 2011r.
my mamy jasny zielony tez jestesmy zadowolone z niego, stabilny, nie wywrotny, OK!
Lenkę wysadzam na nocniczek ok baby, bardzo fajny dla maluszka, mam go jeszcze po starszych córkach http://allegro.pl/ok-baby-nocnik-rel...185476731.html
Najmłodsza 31.10.2012
Potwierdzam, nocnik w sam raz na małą pupcię. Niestety moja córcia nie chce jeszcze w nim siadać (straszne ryki!), więc póki co stoi i się kurzy.
a ten Rotho sprawdza się także u starszych dzieci? producent podaje, ze do 3 lat, a jaka jest w Waszej ocenie rzeczywistość?
Mój Duży chyba nie czytał tych zaleceń. A on bynajmniej nie malutki(100 cm, 16,2 kg)
Rotho po prostu mi się podoba, fajnie czytać, że dla dzieci dobryZastanawiam się pomiędzy Rotho właśnie, a Pourty;
Znacie? Podoba mi się "wylewka"
www.calydlamamy.pl
Ostatnio edytowane przez muzakate ; 31-05-2013 o 14:09
tak
jej brak, to jedyna wada Rotho.
btw - wrzucaj źródło zdjęć z sieci![]()
Mój mąż wlaśnie stwierdził, że w razie katastrofy kupkowej typu biegunka wszystko z tyłu, za nocnikiem będzie przy Pourty brudne
mam jednak nadzieję, że twórcy i o tym pomyśleli ;P
Żródło zdjęć, w sensie, że z http://www.calydlamamy.pl/nocniki-i-...-sliwkowy.html brałam? Czy w opisie podawać, że tak na marginesiku zapytam![]()
Ostatnio edytowane przez muzakate ; 05-05-2013 o 23:02
po prostu pod zdjęciem linka. coby regulaminowo było![]()
Przy starszych córach miałam taki dodatkowo tradycyjny nocnik i właśnie ten okbaby mniejszy był, teraz wysadzam młodą i nie jest duży, dla niej w sam raz, nóżki jeszcze za bardzo nie dotykają do podłoża, jak tym dzieciom nadjęciach. Dla mnie jest lepszy, bo niższy z przodu i ma zaokrąglone, owalne krawędzie. Zresztą teraz będę zamawiać, żeby do teściów i na wieś nie wozić to sprawdzę
Najmłodsza 31.10.2012
Moja córcia w końcu usiała i udało nam się złapać pierwsze siusiu do Rotho.Nóżkami dotyka już podłogi, ale ona długa jest.
![]()
Myszon 2012, Myszka 2014, Myszunia 2016, Myszeczka 2020