Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Dziewczyny, RATUNKU!!!!

Chustoholiczka Awatar Ruda
    Miejscowość
    to tu to tam :)

Domyślnie Dziewczyny, RATUNKU!!!!

W lipcu bodajże sie chwaliłam, jak to ładnie Hania mi się sama w dzień odpieluchowała. Super wolala na nocnik, za kazdym razem jak cos chciala. Na zakupy i spacery chodzilysmy bez pieluchy, bo naprawde wolala za kazdym razem i ja wysadzalam.
    Hania - 01.01.2007 r.
    http://okiemrudej.wordpress.com/

Chustomanka Awatar Ajka
    Miejscowość
    Katowice

Domyślnie

echh współczuję nie wiem niestety co poradzić myśle że potrzeba troche czasu tak jak na początku odpieluchowania no i cierpliwości życzę.... a może jakis nowy nocnik by był atrakcją
    "co zesłał los trzeba będzie stracić " 13.11. 2000 Kubuś i Franus (25tc) [*][*] 14,09 2004 2 fasolki(5tc) [*][*] ; kruszynka 08. 2012
    jesienna panienka 14.09.2001[/COLOR]; zimowy chłopak 22.02.2007; letni chłopaczek 03.07.2009
    Chustopróchno ze mnie

na urlopie od 2000 roku

Chustoholiczka Awatar hanti
    Miejscowość
    Warszawa-Żoliborz

Domyślnie

Kinia zaczęła siusiać w spodnie jak pojawiła się Kamilka, pieluchy nie założyłam, tylko spokojnie razem sprzątałyśmy po każdej wpadce. Po kilku dniach znudziło je się sprzątanie i przypomniała sobie gdzie robi się siusiu
    Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci

Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)

and life's like an hourglass glued to the table,
    No one can find the rewind button girl
    So cradle your head in your hands.
    And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe

Miejscowość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aj-a
    echh współczuję nie wiem niestety co poradzić myśle że potrzeba troche czasu tak jak na początku odpieluchowania no i cierpliwości życzę....
    Własnie dlatego cierpliwości mi brakuje, bo Hania odpieluchowała sie sama praktycznie z dnia na dzień No nic jeszcze poczekam, tylko, że to już prawie miesiac cholerka trwa...
    Hania - 01.01.2007 r.

Chustoholiczka Awatar hanti
    Miejscowość
    Warszawa-Żoliborz

Domyślnie

uparta kobieta
    Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci

Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)

and life's like an hourglass glued to the table,
    No one can find the rewind button girl
    So cradle your head in your hands.
    And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe

Chustofanka Awatar sara

Domyślnie

Moja Marta, jak się Jasiutek urodził to zaczęła robić kupy w gacie (i czasem siku) - bo strasznie ją ekscytowało, że Młody robił w pieluchę i w ogóle to był dla niej fascynujący temat, te jaśkowe kupy. Tylko jej mowiłam, że kupę to na ubikację trzeba i kilka razy poglądowo pokazałam, ze mama robi na ubikację. Trochę to trwało, ale minęło samo.
    Więc jedyne chyba co możesz zrobić to uznać, że jej minie i się nie frustrować.
    Jałóweczka (2006), Lutek (2008) i Grudniaczek (2010).

http://czytanki-przytulanki.blogspot.com/

Chustomanka Awatar tulipowna
    Miejscowość
    Poznan

Domyślnie

kasiu tylko cierpliwosc - nie tlumacz jej za wiele, bo to i tak nic nie da. najlepiej zachowywac sie, jakby nic sie nie stalo, zeby nie koncentrowac na tym uwagi, bo z reguly przynosi to efekt odwrotny. czyli - pieluchy nie wprowadzaj i uzbroj sie w cierpliwosc i duzy zapas proszku do prania, gwarantuje, ze hania wroci do dawnych umiejetnosci taka regresja jest baaaardzo popularna wsrod dzieci i jest przemijajaca (chyba, ze dziecko zauwazy, ze ma wtorne korzysci z bycia "mlodszym" w postaci wzmozonej uwagi rodzica). trzymam kciuki!

Miejscowość

Domyślnie

Wprowadziłam wczoraj brawa za załatwienie się do nocnika i wiecie co? Hania jak sie zlała w majtki przychodziła do mnie i brawo sobie biła Rozbroiła mnie tym na maxa
    Hania - 01.01.2007 r.

Uprawnienia umieszczania postów