Kasiu, wstyd mi okropnie, że nie znajduję dla Was czasu.
Może wygrzebię chwilę we czwartek - napiszę jutro.
Kasiu, wstyd mi okropnie, że nie znajduję dla Was czasu.
Może wygrzebię chwilę we czwartek - napiszę jutro.
Julka 2001, Zosia 2007
zawsze jest Klub kangura w Krk![]()
co do kieszonki - nie jest źle!! jest dobrzepopróbujcie dociąganie troszkę poprawić i niepotrzebnie naciągacie panel pionowy na główkę maleństwa. Wystarczy do podstawy czaszki - jak dociągacie dalej na główkę może to spowodować zbyt mocne przygięcie brody do tułowia --->> problemy z oddychaniem.
naprawdę wprawa czyni mistrza, a jesteście na najlepszej drodze do mistrzostwa.
zawsze też na wszystkich warsztatach powtarzam - tatusiowie w pierwszych tygodniach wiążą lepiej od mamoby tak dalej!
![]()
Aga-mama Ani (2004) oraz Franka (2006)
Doula, od 2007 roku instruktorka noszenia w chuście, Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden warsztaty i indywidualne konsultacje chustowe www.kanga.com.pl
Aniu, tak myślałam że nie masz czasu, więc się "nie dobijałam" do Ciebie,tylko napisałam i spokojnie czekałam na odpowiedz.idzie nam calkiem niezle, dzis sama zamotalam i jestem z siebie dumna, bo calkiem calkiem mi ta kieszonka wyszla
.
hmmm, klub kangura to chyba troche malo aktywny jest w krakowie. czytałam tyle razy o spotkaniach kk w Warszawie, a u nas nic, cisza...
Co do wiązania przez tatusiów,to masz rację - ja dziś pierwszy raz się odważyłam wsadzić Janię do chusty, sama na spokojnie, przedtem tylko Martinez próbowal, bo mi sie młoda za krucha i delikatna wydawała.
Edit. przepraszam za chaos w wypowiedzi i brak polskich liter - pisze z Janką podłączoną do piersi.
Ostatnio edytowane przez bubusita ; 13-04-2011 o 10:51
Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
*Paulo Coelho*
Aga-mama Ani (2004) oraz Franka (2006)
Doula, od 2007 roku instruktorka noszenia w chuście, Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden warsztaty i indywidualne konsultacje chustowe www.kanga.com.pl
Kasiu, jak by co to ja żyjęAle widzę,że sobie świetnie radzicie
![]()
P(III 2008), T(XI 2011), R(*III 2014), B (III 2018)