Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: KIESZONKA PIERWSZE PODEJŚCIE / drugie podejście po poprawkach

Chustoholiczka Awatar aniakom
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Kasiu, wstyd mi okropnie, że nie znajduję dla Was czasu.
    Może wygrzebię chwilę we czwartek - napiszę jutro.
    Julka 2001, Zosia 2007

Chusteryczka Awatar Kanga
    Miejscowość
    Warszawa,Mokotów

Domyślnie

zawsze jest Klub kangura w Krk
    co do kieszonki - nie jest źle!! jest dobrze popróbujcie dociąganie troszkę poprawić i niepotrzebnie naciągacie panel pionowy na główkę maleństwa. Wystarczy do podstawy czaszki - jak dociągacie dalej na główkę może to spowodować zbyt mocne przygięcie brody do tułowia --->> problemy z oddychaniem.

naprawdę wprawa czyni mistrza, a jesteście na najlepszej drodze do mistrzostwa.
    zawsze też na wszystkich warsztatach powtarzam - tatusiowie w pierwszych tygodniach wiążą lepiej od mam oby tak dalej!

Chusteryczka Awatar bubusita
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aniakom Zobacz posta
    Kasiu, wstyd mi okropnie, że nie znajduję dla Was czasu.
    Może wygrzebię chwilę we czwartek - napiszę jutro.
    Aniu, tak myślałam że nie masz czasu, więc się "nie dobijałam" do Ciebie,tylko napisałam i spokojnie czekałam na odpowiedz.idzie nam calkiem niezle, dzis sama zamotalam i jestem z siebie dumna, bo calkiem calkiem mi ta kieszonka wyszla.

Cytat Zamieszczone przez Aga Zobacz posta
    zawsze jest Klub kangura w Krk
    co do kieszonki - nie jest źle!! jest dobrze popróbujcie dociąganie troszkę poprawić i niepotrzebnie naciągacie panel pionowy na główkę maleństwa. Wystarczy do podstawy czaszki - jak dociągacie dalej na główkę może to spowodować zbyt mocne przygięcie brody do tułowia --->> problemy z oddychaniem.

naprawdę wprawa czyni mistrza, a jesteście na najlepszej drodze do mistrzostwa.
    zawsze też na wszystkich warsztatach powtarzam - tatusiowie w pierwszych tygodniach wiążą lepiej od mam oby tak dalej!

hmmm, klub kangura to chyba troche malo aktywny jest w krakowie. czytałam tyle razy o spotkaniach kk w Warszawie, a u nas nic, cisza...

Co do wiązania przez tatusiów,to masz rację - ja dziś pierwszy raz się odważyłam wsadzić Janię do chusty, sama na spokojnie, przedtem tylko Martinez próbowal, bo mi sie młoda za krucha i delikatna wydawała.

Edit. przepraszam za chaos w wypowiedzi i brak polskich liter - pisze z Janką podłączoną do piersi.
    Ostatnio edytowane przez bubusita ; 13-04-2011 o 10:51
    Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
    *Paulo Coelho*

Chusteryczka Awatar Kanga
    Miejscowość
    Warszawa,Mokotów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bubusita Zobacz posta
    dzis sama zamotalam i jestem z siebie dumna, bo calkiem calkiem mi ta kieszonka wyszla.

.
    BRAWO!!

Chusteryczka
    Miejscowość
    Kraków \ śląsk

Domyślnie

Kasiu, jak by co to ja żyję Ale widzę,że sobie świetnie radzicie
    P(III 2008), T(XI 2011), R(*III 2014), B (III 2018)

Uprawnienia umieszczania postów