Nie wiem o kogo chodzi i jednocześnie podpisuję się pod tym, aby nie ujawniać tak dalece czyjejś prywatności.
Ania, córka Jolanty![]()
I ja się zgadzam.
Ania, córka Małgorzaty![]()
Julka 2001, Zosia 2007
hehe, katarzyna, córka anny
dobre.
A możecie powiedzieć jaka to gazetka kolorowa? Małgorzata, córka Krystyny![]()
Tomaszek - 23.09.2009r., Klara - 23.09.2015r.
Ach, to życie, jak trzeba to staje na wysokości zadania
A może sama się ujawni? Byłoby fajnie wiedzieć która to. Przecież pozostanie wszystko w rodzinieMarta, córka Krystyny
![]()
Jaś - 16.X.2009
Ostatnio edytowane przez grimma ; 07-04-2011 o 21:06
"za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"
nie. nie, nie. jestem przeciwna ujawnianiu, dociekaniu, podpowiadaniu. serio. i drążeniu. ja - taka "nikt-mi." cenię sobie anonimowość forum, a co dopiero osoby, które naprawdę mają co cenić
mi. - córka wa.
swoją drogą... IJN... heh... takakobieta.
Ja cenię anonimowość, ale też fajne wywiady, już mi Gloting odrzekła co czytała, dziękuję![]()
Tomaszek - 23.09.2009r., Klara - 23.09.2015r.
Ach, to życie, jak trzeba to staje na wysokości zadania
ja też popropsiłabym o gazetkęzawsze chetnie oglądam zdjecia chust wszelkaich w kazdej prasie, w kolorowej też.
truscaffka, córka truskawy i truskawa![]()
Doradca noszenia [/FONT]ClauWi® po kursie zaawansowanym
Szkoła rodzenia i naturalnego rodzicielstwa GAJA - http://www.gaja-szkolarodzenia.pl/
Szkoła noszenia TULIPANNA - http://www.tulipanna.pl/
Stowarzyszenie "Poznań w chuście"
Mama Zosi (04.2007), Zuzi (02.2009) i Justynki (04.2013)
jeżeli to ja byłabym wyżej wymienioną córką na pewno nie chciałabym się ujawniać właśnie teraz...
niektórzy z nas ujawniają się od razu jak Mucha, czy Sylvetta
a niektórzy nie
uszanujmy to
Fiona córka ogrzycy
dobrze dziewczyny,finito,trochę empatii,wyobraźcie sobie,że inni tak samo piszą tym razem o Was i zakończmy temat.szczególnie nieładnie wygląda pisanie w 3.osobie do tego o kimś kto to czyta.proszę zmienić nicki na imiona i nazwiska i podpisać się miastem.
Zamykam watek.
Prosze o szanowanie prywatnosci.
Dziewczyny i chłopaki
Jestem na forum, choć nie jakoś bardzo aktywnie, moje dzieci chustuję od maleńkości, karmię, przytulam i wychowuję w bliskości.
W forum cenię sobie tez jego anonimowość, która pozwala zachować mi margines prywatności i komfort luźnych rozmów czy burzliwych dyskusji o nośności, a nie wrzuca w ramy które pojawiają się, gdy zniknie ta anonimowość.
Będę wdzięczna za uszanowanie tego kawałka prywatności
Pozdrawiam Was serdecznie
Basia
Ostatnio edytowane przez Jazzoo ; 07-04-2011 o 21:47
mama A-99, I-06, M-10 i M-12